ΒΙΝΤΕΟ: Μέσα εκλογή Αννίτας, έξω διαμαρτυρία-Ανέλαβε δράση ο Αβέρωφ

Αμέσως μετά την εκλογή της Αννίτας Δημητρίου, στην θέση της προέδρου της Βουλής, ο πρόεδρος του Δημοκρατικού Συναγερμού, Αβέρωφ Νεοφύτου, βγήκε έξω από το κτίριο του Συνεδριακού, προκειμένου να συναντήσει τους διαμαρτυρόμενους εκπαιδευτικούς, μέλη της ΣΕΚ και της ΠΕΟ. 

Οι διαμαρτυρόμενοι, που μαζεύτηκαν έξω από το Συνεδριακό στις 3:30, για το ζήτημα της αγοράς υπηρεσιών, στη θέα του προέδρου του ΔΗΣΥ άρχισαν να φωνάζουν και να εκφράζουν τα παράπονά τους. Μάλιστα, κάποιοι ακούγονταν να φωνάζουν ότι έχουν πραγματικά πτυχία, αφήνοντας αιχμές για το σκάνδαλο με τον τέως Επίτροπο Εθελοντισμού, Γιάννη Γιαννάκη.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ ανέλαβε δράση, ώστε να εξομαλυνθεί η κατάσταση με τους εκπαιδευτικούς και τους κάλεσε να επικοινωνήσουν με το γραφείο του αύριο, για να συζητήσουν το θέμα και να βρουν λύση.

«Η αγορά υπηρεσιών είναι κατάρα για την εκπαίδευση. Ο αγώνας συνεχίζεται», «η εκπαίδευση δεν μπορεί να παρέχεται με προσφορές. Αγώνας μέχρι τη δικαίωση», έγραφαν τα μεγάλα πανό που είχαν αναρτήσει οι εκπαιδευτικοί, ενώ άλλοι είχαν στα χέρια τους πλακάτ.

Υπενθυμίζεται πως οι εκπαιδευτικοί των ΚΙΕ έχουν κατέλθει σε μία επ’ αόριστο απεργία, ενώ προέβησαν και σε μεγάλη διαμαρτυρία έξω από το Προεδρικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Διαμαρτυρήθηκαν έξω από το Συνεδριακό για την αγορά υπηρεσιών οι εκπαιδευτικοί

Δειτε Επισης

ΒΙΝΤΕΟ: Το σπάσιμο των μπότηδων έφερε την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα
Έρευνες για τα αίτια θανάτου του άτυχου 56χρονου εκπαιδευτή αλόγων-Στην αναμονή για τη νεκροτομή
Φτάνει το απόγευμα στην Κύπρο το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Χίο από τον «ιπτάμενο» ιερέα
Νύχτα επεισοδίων σε ελέγχους για λαμπρατζιές-Μολότοφ, πέτρες και κροτίδες
Πάνω από 50 περιστατικά με λαμπρατζιές σε ένα 24ωρο-Ξέφυγε η κατάσταση στη Λάρνακα
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες με την Πρώτη Ανάσταση
Επεισόδια με είκοσι νεαρούς στη Λάρνακα-Πέταξαν κροτίδες εναντίον περιπολικού, συνελήφθησαν τρεις
ΒΙΝΤΕΟ: Έγινε η πρώτη Ανάσταση με το έθιμο του «σεισμού» στη Ζάκυνθο
Ανάλυση: Ο Τραμπ υποσχέθηκε λύση σε 100 μέρες στην Ουκρανία, αλλά... δεν προλαβαίνει