Ένας θάνατος και 82 νέα κρούσματα στα κατεχόμενα

Ογδόντα δύο νέα περιστατικά Covid -19, εκ των οποίων τα 51 εγχώρια, και ένας θάνατος καταγράφηκαν σήμερα στα κατεχόμενα από 9.132 διαγνωστικούς ελέγχους.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του «υπουργείου υγείας» 51 άτομα πήραν σήμερα εξιτήριο. Από τα επιβεβαιωμένα περιστατικά, 7 άτομα μετέβησαν στα κατεχόμενα αεροπορικώς και 24 ήταν επαφές κρουσμάτων.

Γεωγραφικά τα περισσότερα κρούσματα, δηλαδή 25 εντοπίστηκαν στην Αμμόχωστο, 14 στη Λευκωσία, 8 στην Κερύνεια, 3 στο Τρίκωμο και ένα στην κατεχόμενη περιοχή της Λεύκας.

Ο συνολικός αριθμός τεστ στα κατεχόμενα έφθασε τις 845.542 και ο συνολικός αριθμός κρουσμάτων 5190. Υπό θεραπεία και παρακολούθηση βρίσκονται 714 άτομα, τα 89 σε νοσοκομείο, εκ των οποίων τα 6 στην εντατική. Ο συνολικός αριθμός των θανάτων είναι 28.

Από χθες το «υπουργείο υγείας» ανακοινώνει και τα άτομα που παρακολουθούνται μέσω του ηλεκτρονικού βραχιολιού, γιατί βρίσκονται σε καραντίνα και σήμερα ο αριθμός τους είναι 54.

Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Καταγγελία ACCEPT για ομοφοβική κίνηση σε λαμπρατζιά-Έκαψαν ταμπέλα που έγραφε LGBT αντί για Ιούδα
ΒΙΝΤΕΟ: Στο κατεχόμενο Ριζοκάρπασο μεταφέρθηκε το Άγιο Φως
Με αίθριο καιρό γιορτάζει το Πάσχα η Κύπρος-Στους 28 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία
Έρχονται και άλλες αυξήσεις στις τιμές των γεωργικών προϊόντων-Αλυσιδωτές οι επιπτώσεις της ανομβρίας
«Ο δίδυμος αδελφός μου έμεινε 18 και εγώ είμαι 69… Παρακαλώ να βρω ένα νύχι για να κάνω εκείνο που αξίζει»
Καυτοί οι επόμενοι μήνες για εργατικό σώμα-ΑΤΑ, Εθνικός Κατώτατος Μισθός και συνταξιοδοτικό στο τραπέζι
ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Φτάνει το απόγευμα στην Κύπρο το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες με την Πρώτη Ανάσταση