Ανοίγει αύριο η Πύλη Εμβολιασμού για τους άνω των 86 ετών-Νέα ραντεβού τη Δευτέρα

Συνεχίζοντας την υλοποίηση του Εθνικού Πλάνου Εμβολιασμού για την COVID-19, το Υπουργείο Υγείας ανακοινώνει ότι από την Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2021, στις 9 το πρωί, η Πύλη Εμβολιασμού θα είναι διαθέσιμη για διευθέτηση ραντεβού για τα άτομα ηλικίας άνω των 86 ετών, που δεν έχουν εμβολιαστεί το προηγούμενο διάστημα ή δεν έχουν διευθετήσει ήδη ραντεβού.

Η διαδικασία διευθέτησης ραντεβού συνεχίζει και σήμερα για τα άτομα ηλικίας άνω των 88 ετών. Χθες διευθετήθηκαν 850 ραντεβού για εμβολιασμό από άτομα άνω των 88 ετών.

Προτρέπονται τα άτομα που εμπίπτουν στην εκάστοτε ηλικιακή ομάδα που έχει προτεραιότητα για εμβολιασμό, να διευθετούν ραντεβού στην πρώτη χρονικά διαθέσιμη ημέρα και ώρα, ώστε να υπάρχει συνεχής ροή στα Κέντρα Εμβολιασμού.

Διευκρινίζεται πως, ανάλογα με τον ρυθμό εξάντλησης των ραντεβού για τα άτομα άνω των 86 ετών, οι πολίτες θα ενημερώνονται μέσω ανακοίνωσης για τη διάθεση των ραντεβού στις επόμενες ηλικιακές υπό-ομάδες. Καλούνται οι πολίτες να παρακολουθούν τις ανακοινώσεις του Υπουργείου Υγείας, ώστε να γνωρίζουν τις διαφοροποιήσεις στην ηλικιακή ομάδα και να προβαίνουν σε διευθέτηση ραντεβού.

Παράλληλα, την Δευτέρα, 1 Φεβρουαρίου, και ανεξάρτητα από το εάν θα εξαντληθούν τα διαθέσιμα ραντεβού, θα προστεθεί στην Πύλη Εμβολιασμού επιπρόσθετος αριθμός ραντεβού. Σχετικές ανακοινώσεις για τον αριθμό των εμβολίων και την ηλικιακή ομάδα που θα αφορούν, θα γίνουν τις επόμενες μέρες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ψυχανάλυση με... Αλγόριθμο: Μπορεί το ChatGPT να πάρει τη θέση του ψυχολόγου;
Απίθανα πλάσματα από τον βυθό της Ανταρκτικής έφερε στην επιφάνεια παγοθραυστικό
Επιτέθηκαν και μαχαίρωσαν κρατούμενο στις Κεντρικές Φυλακές-Είχε προηγηθεί θέμα με δημοσίευση βίντεο
BBC για Σαντορίνη: Μπορεί μια πανίσχυρη έκρηξη να καταστρέψει το ονειρεμένο ελληνικό νησί;
Κοριτσάκι που δεν μπορεί να ανοιγοκλείσει τα μάτια του ή να χαμογελάσει διαγνώστηκε με σπάνια διαταραχή
Την κλινική σημασία της υπνηλίας σκιαγραφεί Αμερικανίδα γιατρός-Συνδέεται με αυξημένους κινδύνους για την υγεία
Επιστολή Αμερικανών βουλευτών στο Στέιτ Ντιπάρτμεντ-Κίνδυνος από την μεταφορά τουρκικών S-400 στη Συρία
Πώς έγινε το ατύχημα που οδήγησε σε ακρωτηριασμό δύο δακτύλων του χεριού του Άρη Μουγκοπέτρου
Οι δασμοί Τραμπ και οι εμπορικές σχέσεις στο επίκεντρο της επίσκεψης Βανς στην Ινδία
Τουρκικά ΜΜΕ: Συνεδρία συμβουλίου πρεσβυτέρων ΟΤΚ στα κατεχόμενα τον Μάιο