ΒΙΝΤΕΟ: Τα αλλιώτικα Χριστούγεννα μέσα από τα μάτια των πολιτών

Πλήρη συμμόρφωση στα μέτρα για την πανδημία θα επιδείξουν οι πολίτες την περίοδο των εορτών, ώστε να προστατεύσουν τον εαυτό τους, αλλά και τις οικογένειες τους από τον κορωνοϊό.
 
Τα φετινά Χριστούγεννα και η Πρωτοχρονιά, δεν έχουν καμία σχέση με τα προηγούμενα χρόνια, αφού τα γιορτινά τραπέζια θα έχουν περιορισμένο αριθμό ατόμων, ώστε να αποφευχθεί η διασπορά της Covid-19.
 
Ο REPORTER, ζήτησε από τους πολίτες να απαντήσουν στο ερώτημα πως βιώνουν τις φετινές… διαφορετικές γιορτές, με τους πλείστους να δηλώνουν πως δεν τους ενοχλεί που θα τις περάσουν σε στενό οικογενειακό κύκλο, αφού αυτό επιτάσσει η κατάσταση.
 
Μάλιστα κάποιοι υπόσχονται ότι του χρόνου, αν ξεπεραστεί το πρόβλημα, θα γιορτάσουν διπλά τα Χριστούγεννα.
 
Όσον αφορά το πόσοι θα βρεθούν στα τραπεζώματα, οι πλείστοι θα εξασκήσουν το δικαίωμα που έχουν για τα δέκα άτομα, ενώ άλλοι θα προσπαθήσουν να τα περιορίσουν στους τέσσερις με πέντε.
 
Δείτε τις απαντήσεις των πολιτών στην κάμερα του REPORTER:  
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Τρόμος στο Μεξικό από σεισμό 5,5 Ρίχτερ-Στους δρόμους οι κάτοικοι (pics&vids)
Ανακοίνωσε τη μετάβαση Γκουτέρες στη Γενεύη ο Ντουζαρίκ-«Η συνάντηση θα δώσει ευκαιρία για ουσιαστικές συζητήσεις»
Μυστήριο γύρω από τη ρίψη πυροβολισμών σε γυμναστήριο-Από κατάθεση ο ιδιοκτήτης που δεν προέβη σε καταγγελία
Σπάει το φράγμα των 30 βαθμών ο υδράργυρος-Νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή
Πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία-Ένας νεκρός και δώδεκα τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την ασύλληπτη τραγωδία στη Λευκωσία-Διενεργείται η νεκροτομή στο εννιάμηνο βρέφος
Δριμεία επίθεση Στάρμερ σε Πούτιν-«Δεν είναι σοβαρός όταν μιλά για ειρήνη, προσπαθεί να κωλυσιεργήσει»
Ρωσικά αεροσκάφη εισήλθαν στη ζώνη αναγνώρισης αεροπορικής άμυνας της Νότιας Κορέας
Εκ των εγκεφάλων ο καταζητούμενος για κύκλωμα μαστροπείας-Δρούσε ως μεταφορέας ο συλληφθέντας
Αρκετά τα προϊόντα που εισάγονται και βαφτίζονται ως Κυπριακά ή Ελληνικά-Ανησυχία για όξυνση του φαινομένου