Πράξη αγάπης από τους «United Bikers»-Μοίρασαν δώρα στα αδέλφια του μικρού Σταύρου (pics)

Μια αγκαλιά κι ένα φιλί από ένα παιδί, είναι το πιο μεγάλο δώρο του κόσμου. Η μεγαλύτερη χαρά που μπορείς να δεχθείς στη ζωή.
 
Μια μεγάλη αγκαλιά και ένα φιλί, χάρισαν στους «Ενωμένους Μοτοσικλετιστές», τα αδέλφια του εντεκάχρονου Σταύρου, που δίνει μάχη με τη θαλασσαιμία.
 
Ντυμένοι με σκουφάκια του Άγιου Βασίλη, οι μοτοσικλετιστές βρέθηκαν τις προηγούμενες μέρες στο σπίτι του μικρού Σταύρου, στον Αστρομερίτη και πρόσφεραν δώρα στον δεκαοκτάχρονο Κώστα και τον επτάχρονο Ανδρεα, για τα Χριστούγεννα.
Τα δύο παιδιά υποδέχθηκαν με μεγάλη χαρά τους μοτοσικλετιστές και τους ευχαρίστησαν για την ανθρώπινη πράξη τους.
Σε ότι αφορά στον μικρό Σταύρο, υποβλήθηκε χθες σε μεταμόσχευση μυελού των οστών στη Γερμανία και άρχισε η αξιολόγηση της κατάστασής του.
Πάντως η μεταμόσχευση, όπως ανέφεραν οι γιατροί στους γονείς του που βρίσκονται στη Γερμανία, ήταν επιτυχημένη και πλέον υπάρχει αναμονή για να διαφανεί κατά πόσον το μόσχευμα θα γίνει αποδεκτό από τον οργανισμό του Σταύρου.

Δειτε Επισης

Με... πλούσιο ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά ο Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα
«Δεύτε λάβετε φως»-Λαμπρή η τελετή αφής στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: Το σπάσιμο των μπότηδων έφερε την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα
Έρευνες για τα αίτια θανάτου του άτυχου 56χρονου εκπαιδευτή αλόγων-Στην αναμονή για τη νεκροτομή
Φτάνει το απόγευμα στην Κύπρο το Άγιο Φως από τα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: Έγινε η πρώτη Ανάσταση στην Χίο από τον «ιπτάμενο» ιερέα
Νύχτα επεισοδίων σε ελέγχους για λαμπρατζιές-Μολότοφ, πέτρες και κροτίδες
Πάνω από 50 περιστατικά με λαμπρατζιές σε ένα 24ωρο-Ξέφυγε η κατάσταση στη Λάρνακα
ΒΙΝΤΕΟ: «Ανάστα ο Θεός»-Σείστηκαν οι εκκλησίες με την Πρώτη Ανάσταση
Επεισόδια με είκοσι νεαρούς στη Λάρνακα-Πέταξαν κροτίδες εναντίον περιπολικού, συνελήφθησαν τρεις