Μέτρα για τον κορωνοϊό για αποφυγή διασποράς στη Λακατάμια

Η εξυπηρέτηση του κοινού στον Δήμο Λακατάμιας θα γίνεται μόνο κατόπιν ραντεβού, το κοινό παρακαλείται να επικοινωνεί τηλεφωνικά ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με τους αρμόδιους λειτουργούς για διευθέτηση του ραντεβού, ενώ το Δημοτικό Ταμείο και το Γραφείο Εξυπηρέτησης Δημοτών θα λειτουργούν κανονικά, λαμβάνοντας όλα τα αναγκαία μέτρα, αναφέρει σημερινή ανακοίνωση του Δήμου Λακατάμιας.

Ο Δήμος Λακατάμιας, σύμφωνα με την ανακοίνωση, λόγω του αυξημένου αριθμού κρουσμάτων κορονωϊού που παρουσιάζονται τις τελευταίες μέρες, έχει ενισχύσει τα μέτρα για προστασία των δημοτών και του εργατοϋπαλληλικού προσωπικού και συστήνεται η χρήση του διαδικτύου για πληρωμές. Όλες οι πληρωμές λογαριασμών, μπορούν να γίνονται από το διαδίκτυο μέσω της ιστοσελίδας μας (www.lakatamia.org.cy), της εφαρμογής του Δήμου MyLakatamia (η οποία είναι διαθέσιμη στο Google Play και το AppStore), ή απευθείας από τη σελίδα της JCC.
 
Η είσοδος στο Δημαρχείο θα γίνεται με πιστή εφαρμογή των οδηγιών που αφορούν την είσοδο σε κλειστούς χώρους (χρήση μάσκας από επισκέπτες, θερμικός έλεγχος πριν την είσοδο εντός του κτιρίου του Δήμου, χρήση απολυμαντικού χεριών) ενώ τα προσωπικά στοιχεία των επισκεπτών θα καταγράφονται για σκοπούς ιχνηλάτησης ενώ περιορίζονται οι πολιτιστικές και άλλες εκδηλώσεις ή δραστηριότητες.
 
Η Δημοτική Βιβλιοθήκη, το Γραμμικό Πάρκο, οι παιδότοποι και άλλοι ανοικτοί χώροι και το Πολυδύναμο Κέντρο Λακατάμιας (Κέντρα Ενηλίκων, Παιδικές Λέσχες), θα λειτουργούν βάση των εκάστοτε διαταγμάτων των Υπουργείων ή / και Υπηρεσιών στις οποίες υπάγονται. Τα Ανοικτά Σχολεία παραμένουν ανοικτά, νοουμένου ότι τηρούνται τα υγειονομικά πρωτόκολλα.
 
Οι Πολιτικοί γάμοι θα τελούνται με περιορισμένο αριθμό ατόμων (βάσει των εκάστοτε πρωτοκόλλων), αναφέρεται τέλος στην ανακοίνωση.
 
Πηγή: ΚΥΠΕ

Δειτε Επισης

Ψάχνουν το κίνητρο για να φθάσουν στους δράστες του εμπρησμού σε οικία στην Πάφο-Επικεντρώνονται στα CCTV
Νέος Πρόεδρος της Ελληνικής Δημοκρατίας ο Κωνσταντίνος Τασούλας-Εξελέγη με 160 ψήφους
Καθησυχάζουν οι ειδικοί στην Τουρκία για πιθανό τσουνάμι μετά τους συνεχόμενους σεισμούς
Βγαίνει μπροστά η Ένωση Δικαστών για τα Τέμπη-«Η απαίτηση για απονομή Δικαιοσύνης, για εμάς είναι καθήκον»
Επιστολές Καρυστιανού για μη διεξαγωγή ψηφοφορίας για ΠτΔ-«Επισφραγίζεται η συγκάλυψη»
Η ανάλυση των κινήσεων Τράμπ για Ουκρανία-Πιθανή πρόταση για εκεχειρία και άμεσες εκλογές
Αποφάσεις ορόσημο προανήγγειλε ο Πρόεδρος-Στο επίκεντρο εθελοντική στράτευση γυναικών και έλεγχος γιατρών
Στο σκαμνί μεγαλογαιοκτήμονας στην Ελλάδα-Κατηγορείται ότι βίασε 11χρονο κορίτσι
Χειροπέδες σε 18χρονο για κλοπή μοτοσικλέτας στη Λάρνακα-Φέρεται να ενέχεται και σε άλλες παρόμοιες υποθέσεις
Εργαζόμενος έβαζε... χέρι στα προϊόντα καταστήματος τηλεφωνίας-Έκλεψε τέσσερα κινητά και δύο τάμπλετ