Άλλα δύο κρούσματα στη στέγη ηλικιωμένων στο Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ

Άλλα δύο κρούσματα κορωνοϊού εντοπίστηκαν στο Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ, μετά το πρώτο επιβεβαιωμένο κρούσμα που εντοπίστηκε εντός του Σαββατοκύριακου.
 
Όπως ανέφερε στον REPORTER ο διευθυντής του Μέλαθρον, Σάββας Σάββα, τα δύο νέα κρούσματα εντοπίστηκαν από τη διαδικασία της ιχνηλάτησης των επαφών του πρώτου κρούσματος. Πρόκειται για ένα ηλικιωμένο 65 ετών, καθώς επίσης και μία καθαρίστρια.
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Θετικό κρούσμα κορωνοϊού στο Μέλαθρον Αγωνιστών ΕΟΚΑ
 
Αμέσως τέθηκαν σε εφαρμογή όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα, ενώ τα δύο πρόσωπα βρίσκονταν ήδη σε αυτοπεριορισμό. Υπενθυμίζεται ότι το πρώτο κρούσμα αφορούσε φροντίστρια.
 
Ο κ. Σάββα υπέδειξε πως «από το πρωί έχει ξεκινήσει διαδικασία δειγματοληψίας στους 45 ηλικιωμένους και σε 25 άτομα του προσωπικού. Όλος ο δεύτερος όροφος βρίσκεται σε καραντίνα».

Δειτε Επισης

Επιστρέφουν οι αστροναύτες που είχαν εγκλωβιστεί για πάνω από 9 μήνες στον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό
Χειροπέδες σε δύο πρόσωπα που αναζητούνταν για διάρρηξη και κλοπή από αποθήκη στο Στρόβολο
Τρία εκατομμύρια έδωσε η Κύπρος για τον εξοπλισμό της Ουκρανίας-«Θα καταβληθούν κι άλλα για το 2025»
Καταγγελίες από Κόμμα για τα Ζώα για χώρους εκπαίδευσης σκύλων-«Δεκατρείς περιοχές είναι στο δίκτυο Natura»
Εξήγγειλε από τη Γενεύη υποψηφιότητα για την Προεδρία των Οικολόγων ο Κυριάκος Τσιμίλλης
Κατέθεσε στο ΤΑΕ για την φερόμενη επίθεση από πρώην της η Μελίνα Μεταξά-Εκδόθηκε διάταγμα περιοριστικών μέτρων
Τουλάχιστον 20 συλλήψεις για τη φονική φωτιά στα Σκόπια-«Όλοι άρχισαν να τρέχουν προς την έξοδο»
Χτίζονται γέφυρες συνεργασίας μεταξύ Κύπρου και Ελλάδας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση
Πυρκαγιά σε βιοτεχνία στη Λεμεσό-Κάηκαν σωροί από παλέτα, προστατεύτηκε εργοστάσιο
Στις φλόγες οικία στην επαρχία Λευκωσίας-Ζημιές και σε αποθήκη