Aρχιεπίσκοπος: Ταυτισμένη με την εκκλησιαστική παράδοση θα συνεχίσει την πορεία της η εκκλησία

Ταυτισμένη με την εκκλησιαστική παράδοση της Κύπρου θα συνεχίσει την πορεία της η εκκλησία δηλώνει ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος.  

Μιλώντας στο Τρίτο έφερε ως παράδειγμα τον τρόπο λειτουργίας κάποιων μοναστηριών καθώς και την συστηματική άφιξη λειψάνων Αγίων και υποστήριξε τη θέση για σωστή θρησκευτικότητα.

Τα παραδοσιακά μοναστήρια, πρόσθεσε, ήταν παλαιότερα μες την ελευθερία και οι νέοι μοναχοί έμεναν για δύο  - τρία χρόνια και έφευγαν. Αυτό, υπέδειξε έχει αλλάξει τώρα. Ο Αρχιεπίσκοπος Γεώργιος, μίλησε για θρησκευτικότητα η οποία θα στρέφεται στο βάθος της ψυχής του ανθρώπου.

Υπογράμμισε ακόμη ότι τίθενται ως προτεραιότητες όσα ανακοινώθηκαν ήδη για τις φοιτητικές εστίες, στήριξη των πολυτέκνων και το εθνικό θέμα.

Πηγή: riknews

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Τα μεγάλα στοιχήματα για τον Αρχιεπίσκοπο και τα μέτωπα που πρέπει να κλείσει

Δειτε Επισης

Το σπάνιο κοινό Πάσχα ενώνει Ορθόδοξους και Καθολικούς πριν τους ξαναχωρίσει το ημερολόγιο
Ανείπωτη τραγωδία λίγο πριν την Ανάσταση-Νεκρός 22χρονος στο στήσιμο της λαμπρατζιάς, καταπλακώθηκε από πάσσαλο
Κατηγορίες Ζελένσκι σε Πούτιν για την πασχαλινή εκεγχειρία-«Παίζει με ανθρώπινες ζωές»
Το πασχαλινό μήνυμα του Προέδρου Χριστοδουλίδη-«Θα εξαντλήσω κάθε προσπάθεια για οριστική λύση του Κυπριακού»
ΒΙΝΤΕΟ: Με τις δέουσες τιμές έφτασε στην Κύπρο το Άγιο Φως
Πασχαλινή εκεχειρία κήρυξε ο Πούτιν-Διακοπή των επιχειρήσεων ως τη Δευτέρα
Αυτοί είναι οι μαγικοί αριθμοί του Τζόκερ για τα 3 εκατ. ευρώ
Με... πλούσιο ποινικό παρελθόν για ναρκωτικά ο Αιγύπτιος που δολοφονήθηκε στην Καλλιθέα
«Δεύτε λάβετε φως»-Λαμπρή η τελετή αφής στον Πανάγιο Τάφο στα Ιεροσόλυμα
ΒΙΝΤΕΟ: Το σπάσιμο των μπότηδων έφερε την Πρώτη Ανάσταση στην Κέρκυρα