Προκαλεί ο Πούτιν-«Τραγωδία αυτό που γίνεται στην Ουκρανία, αλλά δεν είχαμε άλλη επιλογή»

Ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντίμιρ Πούτιν δήλωσε σήμερα ότι αυτό που συμβαίνει στην Ουκρανία είναι μια τραγωδία, αλλά η Ρωσία δεν είχε άλλη επιλογή από το να προχωρήσει στην ειδική στρατιωτική επιχείρηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Την δήλωση αυτή έκανε μετά τις συνομιλίες που είχε με τον πρόεδρο της Λευκορωσίας Αλεξάντρ Λουκασένκο στην ρωσική Άπω Ανατολή.

Ο Ρώσος πρόεδρος είπε επίσης ότι η Μόσχα θα απαντήσει στις προσπάθειες για απομόνωση της Ρωσίας και της Λευκορωσίας και τόνισε ότι είναι ανάγκη να εμβαθύνει η ολοκλήρωση μεταξύ των δύο χωρών υπό το φως των κυρώσεων της Δύσης, μεταδίδει το ρωσικό πρακτορείο RIA.

Αναφερόμενος στις δυτικές κυρώσεις, ο Ρώσος πρόεδρος εξέφρασε την ελπίδα ότι στην Δύση θα επικρατήσει η κοινή λογική και είπε πως αν οι εταίροι επιδεινώσουν την κατάσταση θα νοιώσουν οι ίδιοι τις συνέπειες που θα υποστούν.

Ο Πούτιν είπε ότι η ρωσική οικονομία θα προσαρμοσθεί στην νέα κατάσταση, εκτιμώντας ότι σήμερα ο κόσμος είναι πιο πολύπλοκος από την περίοδο του «Ψυχρού Πολέμου».

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Με 20 χρόνια φυλάκιση απειλούνται όσοι επιτέθηκαν σε αντιπροσωπείες Tesla-«Είναι εσωτερική τρομοκρατία»
ΒΙΝΤΕΟ: Νύχτα χάους στην Κωνσταντινούπολη-Πλαστικές σφαίρες και δακρυγόνα σε διαδήλωση για Ιμάμογλου
ΒΙΝΤΕΟ: Μεγάλη πυρκαγιά κοντά στο αεροδρόμιο του Χίθροου-Κλειστό μέχρι τα μεσάνυχτα
Βιαζόταν από τη μητέρα του υπό την επήρεια ναρκωτικών και πιστεύει ότι ο αδερφός του είναι παιδί του
Κατηγορεί την αντιπολίτευση για θεατρινισμούς ο Ερντογάν
Ο ισραηλινός στρατός ξεκίνησε χερσαίες επιχειρήσεις σε μια συνοικία της Ράφα
ΒΙΝΤΕΟ: Σκύλος πηδάει στο ανοιχτό φέρετρο του νεκρού αφεντικού του για μια τελευταία αγκαλιά
ΒΙΝΤΕΟ: Επεισόδια και χημικά σε συγκέντρωση για τον Ιμάμογλου στο δημαρχείο Κωνσταντινούπολης
Ένας 47χρονος κατηγορείται ότι νάρκωσε και βίασε τουλάχιστον 17 γυναίκες στη Γαλλία παριστάνοντας τον υπνοθεραπευτή
Ο IDF λέει ότι σκότωσε τον επικεφαλής της υπηρεσίας εσωτερικής ασφάλειας της Χαμάς στη Γάζα