Συναγερμός στη Φλόριντα-Νεκροί πράκτορες του FBI σε επεισόδιο με πυροβολισμούς
18:26 - 02 Φεβρουαρίου 2021

Τουλάχιστον δύο πράκτορες του FBI έπεσαν νεκροί κατά τη διάρκεια επεισοδίου με πυροβολισμούς στη Φλόριντα των ΗΠΑ. Επίσης, υπάρχουν τρεις τουλάχιστον τραυματίες, χωρίς να γίνεται γνωστή η ταυτότητά τους.
Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ, το επεισόδιο φέρεται να σημειώθηκε ενώ οι αστυνομικοί επέδιδαν ένταλμα έρευνας σε υπόθεση εκμετάλλευσης παιδιών.
Here’s a look at the multi-agency scene in Sunrise. Nobb Hill Road shut down at NW 44th Street.
— Brooke Shafer (@BrookeShaferTV) February 2, 2021
Sunrise PD confirms FBI agent shot while serving a warrant this morning. Spokesperson with the FBI told me there are injuries, but didn’t say how everyone’s doing. @CBSMiami pic.twitter.com/0DJWCS68Tp
Έρευνα ρουτίνας
Όπως μεταδίδουν οι ίδιες πηγές, ο ένοπλος φέρεται να αυτοκτόνησε μετά από αντιπαράθεση που κράτησε αρκετές ώρες, κατά τη διάρκεια της οποίας ταμπουρώθηκε στο σπίτι.
Ο δράστης φέρεται να κατείχε υλικό παιδικής πορνογραφίας.
Η ομάδα παιδικής πορνογραφίας του FBI είχε φτάσει στην οικία του για να πραγματοποιήσει μία έρευνα ρουτίνας βάσει εντάλματος, προκειμένου να κατασχεθεί ο υπολογιστής του υπόπτου και να αναζητηθούν περαιτέρω στοιχεία.
Αξιωματούχος της αστυνομίας δήλωσε στο Associated Press ότι πολλοί πράκτορες του FBI δέχτηκαν πυρά, ενώ εκτελούσαν το ένταλμα και ότι η έκταση των τραυματισμών τους δεν ήταν άμεσα γνωστή.
Πηγή: in.gr
