LIVE: Κόλαση επί γης μετά τον σεισμό-Εκατομμύρια άνθρωποι χωρίς τα βασικά αγαθά

Δραματικές ώρες ζουν Τουρκία και Συρία μετά τον καταστροφικό σεισμό. Η νεότερη καταμέτρηση ανεβάζει τον αριθμό των θυμάτων, στις δύο χώρες, οι οποίοι εκτιμάται πως θα φτάσουν τις 30,000, ενώ δεκάδες χιλιάδες είναι οι τραυματισμένοι και ο αριθμός των εγκλωβισμένων. 

Η αγωνία για τους χιλιάδες ανθρώπους που παραμένουν εγκλωβισμένοι και παγιδευμένοι στα κτίρια που έχουν καταρρεύσει, μεγαλώνει. Εχθρός των χιλιάδων διασωστών που δίνουν τη μάχη, σκάβοντας κυριολεκτικά μέσα στα χαλάσματα για να εντοπίσουν επιζώντες είναι εκτός από τον χρόνο και οι καιρικές συνθήκες που επικρατούν στην περιοχή, καθώς βρέχει και χιονίζει, ενώ όσο πέφτει η νύχτα το κρύο γίνεται ολοένα και πιο τσουχτερό. Οι συνεχείς δε μετασεισμοί κάνουν το έργο τους ιδιαιτέρως επικίνδυνο.

Όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό στον REPORTER

 

Δειτε Επισης

Μήνυμα Λαβρόφ σε Τουρκία-«Πολύ σημαντικό να μη ενταχθεί η Ουκρανία στο ΝΑΤΟ»
Άστοχη τοποθέτηση Αστυνομίας σε επικρίσεις για επιλεκτικές συλλήψεις-«Εσείς θα μπορούσατε να πάρετε τηλέφωνο τον Αρχηγό»
Στήριξη Λευκωσίας στην κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα Ουκρανίας
Η πρώτη ανάγνωση της επικράτησης Μερτς-«Οι Γερμανοί τιμώρησαν τον προηγούμενο κυβερνητικό συνασπισμό»
Πράσινο από ΥΠΕΞ της Ε.Ε. για αναστολή περιοριστικών μέτρων κατά Συρίας στην οικονομία
Στις Βρυξέλλες μεταβαίνει η Ραουνά για Συμβούλιο Γενικών Υποθέσεων ΕΕ-Ουκρανία και Μέση Ανατολή στο προσκήνιο
Μεγαλώνει η οργή συγγενών των θυμάτων των Τεμπών-«Πάνε τώρα να κρυφτούν παιδαριωδώς»
Ζητά διορισμό ποινικών ανακριτών για ΤΑΚΑΤΑ ο Χατζηγιάννης-Καλεί σε προσφυγές των οικογενειών θυμάτων στο ΕΔΑΔ
Σε κινητοποίηση το Αεροδρόμιο Λάρνακας μετά από πληροφορία για ύποπτο επιβάτη σε αεροσκάφος
Αναζητούνται δυο πρόσωπα από την Αστυνομία για υποθέσεις διαρρήξεων και κλοπών