Νέα ακραία επίθεση Ερντογάν σε Μητσοτάκη-«Θα πάθετε ότι έπαθαν οι πρόγονοι σας»

Σε νέο κρεσέντο προκλήσεων επιδόθηκε για άλλη μία φορά ο πρόεδρος της Τουρκίας Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εκτοξεύοντας νέες προσωπικές επιθέσεις κατά του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη.

Ο Τούρκος πρόεδρος βρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής στην πόλη Βαν και κατηγόρησε τον κ. Μητσοτάκη ότι δεν τήρησε όσα συμφώνησαν στη συνάντηση που είχαν στην Κωνσταντινούπολη.

Συγκεκριμένα, είπε πως μίλησαν σαν άνδρες και συμφώνησαν ότι δεν θα έκαναν δηλώσεις ο ένας εναντίον του άλλου και στη συνέχεια εκτοξεύοντας νέες απειλές προς την Ελλάδα ανέφερε πως  «θα πάθετε ό,τι και οι πρόγονοί σας πριν από 100 χρόνια». 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αφήγημα τουρκικής «κυριαρχίας» σε νησιά στήνουν τουρκικά ΜΜΕ με οδηγία Ερντογάν

«Εγώ σε φιλοξένησα σε κέρασα φαγητό, συμφωνήσαμε να μιλάμε χωρίς τρίτους, αλλά μετά από 15 μέρες πήγες στις ΗΠΑ και μίλησες και εναντίον μας και για το F-16… Αυτά δεν τα χάφτουμε Μητσοτάκη. Η μαγκιά αυτού του λαού δεν χάφτει τέτοια… Όταν πριν 100 χρόνια οι πρόγονοι σου πήγαν να κάνουν τέτοια, ξέρεις τι έπαθαν, μην πάθετε το ίδιο…», ήταν τα λόγια του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν.

«Πήγαμε με τον κυβερνητικό μου εταίρο τον Μπαχτσελί στην άσκηση EFES 2022. Δώσαμε μήνυμα κάπου, ξέρετε πού, και φαίνεται πώς το κατάλαβαν», τόνισε ακόμη ο Τούρκος πρόεδρος. Παράλληλα αναφερόμενος για άλλη μία φορά στις αμερικανικές βάσεις στην Ελλάδα τόνισε πως «ανοίγετε βάσεις και λέτε ότι είναι εναντίον της Ρωσίας… Όλο ψέματα λέτε».

Πηγή: protothema.gr

Δειτε Επισης

Σπάει το φράγμα των 30 βαθμών ο υδράργυρος-Νέα άνοδος της θερμοκρασίας την Κυριακή
Πυραυλική επίθεση στην Ουκρανία-Ένας νεκρός και δώδεκα τραυματίες, ανάμεσά τους δύο παιδιά
Σε πλήρη εξέλιξη οι έρευνες για την ασύλληπτη τραγωδία στη Λευκωσία-Διενεργείται η νεκροτομή στο εννιάμηνο βρέφος
Δριμεία επίθεση Στάρμερ σε Πούτιν-«Δεν είναι σοβαρός όταν μιλά για ειρήνη, προσπαθεί να κωλυσιεργήσει»
Ρωσικά αεροσκάφη εισήλθαν στη ζώνη αναγνώρισης αεροπορικής άμυνας της Νότιας Κορέας
Εκ των εγκεφάλων ο καταζητούμενος για κύκλωμα μαστροπείας-Δρούσε ως μεταφορέας ο συλληφθέντας
Αρκετά τα προϊόντα που εισάγονται και βαφτίζονται ως Κυπριακά ή Ελληνικά-Ανησυχία για όξυνση του φαινομένου
Νέο μπάχαλο με το σύστημα φωτοεπισήμανσης-Προς αναπομπή ο Νόμος για το τελεσίγραφο για χρονοδιακόπτες
Οι ανακατατάξεις στο σκηνικό, οι αριθμοί-εργαλείο και οι ανησυχητικές ενδείξεις για τα κόμματα
Τραγική κατάληξη είχαν οι έρευνες για τον 21χρονο Γιόχαν Γουίλιαμς-«Ένα τέταρτο ακόμα αν άντεχε θα είχε σωθεί»