Διερευνούν πώς έφτασε στη Ρούλα η κεταμίνη-Στο κάδρο συγγενικό της πρόσωπο

Την πορεία που ακολούθησε η κεταμίνη μέχρι να φτάσει στα χέρια της Ρούλας Πισπιρίγκου, ερευνούν οι Αρχές, ώστε να καταλήξουν στο πρόσωπο εκείνο που την προμήθευσε στην 33χρονη κατηγορούμενη για τον θάνατο της 9χρονης Τζωρτζίνας.

Αν και τα δημοσιεύματα αναφέρονται σε «ηλεκτρονική διαδρομή» της ουσίας που έστειλε στον άλλο κόσμο την 9χρονη, το Τμήμα Ανθρωποκτονιών της Ασφάλειας Αττικής δεν αρκείται μόνο στην ανωτέρω εκδοχή και αναζήτηση, κι ας είναι η επικρατέστερη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χείμαρρος ο Μάνος για τη Ρούλα-«Πού να πάει το μυαλό ότι σκοτώνει τα παιδιά της»

Σύμφωνα με την «Πελοπόννησο», οι άνδρες του Ανθρωποκτονιών ενεργούν με κάθε μυστικότητα και έχουν «σαρώσει» τις φαρμακαποθήκες, όπως και άλλα σημεία πώλησης από τα οποία θα μπορούσε κάποιος να προμηθευτεί παράνομα την κεταμίνη.

Περισσότερη έμφαση δίδεται σε μια «συνεργασία» που θα μπορούσε να έχει η Ρούλα Πισπιρίγκου με συγγενικό της πρόσωπο, το οποίο έχει σχέση με… «ουσίες».

Στην Αστυνομία έχουν περιέλθει πληροφορίες για το άτομο αυτό, που ήταν τακτικός συνομιλητής της κατηγορουμένης πριν προφυλακισθεί. Από το άνοιγμα των 8 κινητών της Ρούλας, αλλά και από τις αναζητήσεις της στο διαδίκτυο, ενδέχεται να αποκαλυφθεί κάποιος «συνδυασμός» που θα φέρει στο φως τον τρόπο που έφθασε στα χέρια της η κεταμίνη, αν βέβαια δεν είναι κάποιος άλλος εκείνος που πιθανώς διοχέτευσε τη θανατηφόρο ουσία στον οργανισμό της κόρης της.

«Το παιδί βασανίστηκε»

Στο μεταξύ, την ανάγκη να πραγματοποιηθεί εξονυχιστικός έλεγχος όλων των ιατρικών δεδομένων για την εννιάχρονη Τζωρτζίνα Δασκαλάκη από την Πάτρα, εξέφρασε σήμερα Σάββατο, ο πρόεδρος της ιατροδικαστικής εταιρείας, Γρηγόρης Λέων.

«Δεν είμαι βέβαιος ότι όλα τα επεισόδια έχουν γίνει με τον ίδιο τρόπο, το παιδί βασανίστηκε» τόνισε ο κ. Λέων εξηγώντας πως το πρώτο επεισόδιο μπορεί να προέκυψε από μια προσπάθεια όπως τα δυο προηγούμενα παιδιά της οικογένειας Δασκαλάκη.

Η χορήγηση της κεταμίνης στο παιδί, όπως είπε, ήταν η ύστατη απόπειρα της δολοφονίας του: «Το παιδί αυτό ήταν μεγαλόσωμο. Δεν θα μπορούσε να το κουμαντάρει εύκολα οπότε προφανώς η κεταμίνη ήταν ένα πολύτιμο εργαλείο για να αναισθητοποιηθεί το παιδί. Ήταν η ύστατη προσπάθεια αλλά όχι η μόνη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Εξελίξεων συνέχεια στην Πάτρα-Μίλησαν οι πνεύμονες της Μαλένας, το εύρημα των ιατροδικαστών

Για το αν αντιστάθηκε, είπε ότι ένα παιδάκι με εγκεφαλοπάθεια λόγω του πρώτου επεισοδίου, δεν μπορεί σωματικά να αντιδράσει, αλλά μπορεί για παράδειγμα να φωνάξει ή να ζωγραφίσει.

«Όταν έχουμε 9 περιστατικά τα οποία έγιναν εκτός της επίβλεψης των γιατρών και μάλιστα με την παρουσία συγκεκριμένων ατόμων, δεν υπάρχει αμφιβολία ότι παραπέμπουν σε εξωγενή παράγοντα που οδηγεί το παιδί είτε στο θάνατο είτε κοντά στο θάνατο, εάν δεν παρεμβαίνουν οι γιατροί», τόνισε, μιλώντας στο ΣΚΑΙ.

Πηγή: in.gr / Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Συνελήφθη 31χρονος που κατηγορείται για δολοφονία ζώων στον Βόλο
Με υπομνήματα κατέθεσαν οι τρεις εμπλεκόμενοι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ στην Ελλάδα
Απελευθερώθηκε αλλά δεν ασκεί τη δικηγορία-Παραδίδει την ταυτότητά του ο Απόστολος Λύτρας
Στις 12 Νοεμβρίου η δίκη για την κακοποίηση του πεντάχρονου από συνομήλικούς του
Ανήλικοι ξυλοκόπησαν 12χρονο στη Χαλκιδική χτυπώντας τον με γροθιές στο κεφάλι και το σώμα
Γιαγιά γέννησε το εγγόνι της στην Κρήτη-Έγινε η παρένθετη μητέρα της κόρης της
ΒΙΝΤΕΟ: Δεύτερη νύχτα κόλασης στο Ξυλόκαστρο-Σε δύο μέτωπα συνεχίζεται η μάχη
Έντονη αναστάτωση στη Σητεία-Άντρας βγήκε από το σπίτι του και έριξε 12 άσκοπα μπαλωθιές
Τραγωδία από τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο-Βρέθηκαν δύο απανθρακωμένες σοροί
Εκτός ελέγχου φωτιά στην Ελλάδα-Το πύρινο μέτωπο φτάνει τα 10 χιλιόμετρα