Ξεσπά ο πατέρας των νεκρών παιδιών-«Κρυμμένα πρόσωπα, αλλοιωμένες φωνές...»

Σπάει τη σιωπή του και ξεσπά ο πατέρας των τριών νεκρών κοριτσιών από την Πάτρα, Μάνος Δασκαλάκης, λέγοντας πώς όσα ακούγονται «είναι ανακρίβειες».

Μιλώντας μέσα από την εκπομπή «Super Κατερίνα» και εν  αναμονή των αποτελεσμάτων των εκθέσεων για τον θάνατο της Τζωρτζίνας και όσα ακούγονται τις τελευταίες μέρες για την υπόθεση, ο Μάνος Δασκαλάκης φέρθηκε στα ρεπορτάζ των δημοσιογράφων που παρουσιάζουν «μια διαστρεβλωμένη πραγματικότητα», όπως ισχυρίζεται.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Οι υποψίες των γιατρών που άναψαν «φωτιές»

«Περιμένουμε τα αποτελέσματα.. Όσα ακούγονται είναι ανακρίβειες. Ακούω τη δική σας εκδοχή πίσω από ψεύτικες μαρτυρίες, κρυμμένα πρόσωπα και αλλοιωμένες φωνές», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο Μάνος Δασκαλάκης ισχυρίστηκε ότι βλέπει μια άλλη πραγματικότητα από αυτή που γνωρίζει. Ο ίδιος νιώθει ότι όσα έχουν ακουστεί το τελευταίο διάστημα είναι διαστρεβλωμένα.

Όπως ανέφερε η δημοσιογράφος, ο πατέρας των τριών κοριτσιών που έφυγαν από τη ζωή: της 3,5 ετών Μαλένας, της 6 μηνών Ίριδας και της 9χρονης Τζωρτζίνας βρίσκεται σε δύσκολη ψυχολογική κατάσταση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έτοιμη να καταθέσει η μητέρα των τριών νεκρών παιδιών-«H καλύτερη πηγή πληροφόρησης»

Ωστόσο, ο ίδιος δεν ήθελε να κάνει κανένα σχόλια και να απαντήσει σε ερωτήσεις για τη μητέρα των παιδιών, Ρούλα Πισπιρίγκου και τη σχέση τους.

Ο Μάνος Δασκαλάκης παραμένει στην Πάτρα και περιμένει τα αποτελέσματα και το πόρισμα των ιατροδικαστών για τον θάνατο της Τζωρτζίνας.

Την ίδια στιγμή, όπως έγινε γνωστό τρία άτομα φαίνεται πως μπαίνουν στο «κάδρο» των ερευνών για την υπόθεση του θανάτου των τριών παιδιών στην Πάτρα. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες οι αστυνομικοί έχουν σχηματίσει «εικόνα» και περιμένουν τα αποτελέσματα από τους ιατροδικαστές.

Πηγή: in.gr

Δειτε Επισης

Συγκλονισμένη η κοπέλα του Ίωνα Καρούση που σκοτώθηκε στο Ισραήλ-«Είδα την είδηση του έστειλα SMS, δεν απάντησε ποτέ...»
Ανήλικοι ξυλοκόπησαν άγρια μαθητή στον Βόλο, αφού πρώτα τον κούρεψαν-Οικονομικές διαφορές πίσω από την επίθεση
Απειλές των Χούθι σε Έλληνες πλοιοκτήτες-«Ετοιμαστείτε να δεχτείτε επίθεση»
Δύο τραυματίες από πυροβολισμούς στη Συγγρού
Σκηνές άγριας δύσης στην Αθήνα-Τους πυροβόλησαν επειδή τους μπλόκαραν με το αυτοκίνητο
Συνελήφθη 31χρονος που κατηγορείται για δολοφονία ζώων στον Βόλο
Με υπομνήματα κατέθεσαν οι τρεις εμπλεκόμενοι για το δυστύχημα στο λούνα παρκ στην Ελλάδα
Τι λέει ο άνδρας που μπήκε στη μέση για να σώσει την 14χρονη-Ο περίεργος ρόλος του άνδρα με το τατουάζ
Απελευθερώθηκε αλλά δεν ασκεί τη δικηγορία-Παραδίδει την ταυτότητά του ο Απόστολος Λύτρας
Στις 12 Νοεμβρίου η δίκη για την κακοποίηση του πεντάχρονου από συνομήλικούς του