Το τελευταίο ρεπορτάζ του δημοσιογράφου Γιώργος Καραϊβάζ πριν δολοφονηθεί

Στο τηλεοπτικό στούντιο της εκπομπής του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα» βρισκόταν ο Γιώργος Καραϊβάζ, λίγο πριν τη δολοφονία του σε ενέδρα, έξω από το σπίτι του στον Άλιμο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Βλέπουν τρομοκρατικό κτύπημα πίσω από την ενέδρα θανάτου του Καραϊβάζ-Νέες πληροφορίες

Το τελευταίο του ρεπορτάζ αφορούσε ένα άλλο έγκλημα που συγκλόνισε τις τελευταίες ημέρες το Πανελλήνιο, τη διπλή δολοφονία δύο αδελφών στη Μακρινίτσα. 

Κατά τη διάρκεια της παρουσίας του, ο δημοσιογράφος αναφέρθηκε στην επίσημη ενημέρωση που είχε ζητήσει από την αστυνομία, όσον αφορά στην υπόθεση.

Περιγράφοντας το ιστορικό της υπόθεσης, ο Γιώργος Καραϊβάζ εξήγησε ότι από τις 15 Ιανουαρίου υπήρχε εισαγγελική παραγγελία για ψυχιατρική εξέταση του κατηγορούμενουγια τη διπλή δολοφονία, μετά από αίτημα της συζύγου του. Οδηγήθηκε στον ψυχίατρο στις 21 Ιανουαρίου. Ο ειδικός του έδωσε οδηγίες και επιφυλάχθηκε για την οριστική γνωμάτευση περί της αναγκαστικής ή μη νοσηλείας του.

Έκτοτε δεν υπήρξε καμία ενέργεια, με τον δημοσιογράφο να ασκεί κριτική στις αρχές, κάνοντας λόγο για παραλείψεις.

«Κάποιος θα πρέπει να απολογηθεί στη μνήμη αυτής της γυναίκα, γιατί είχε κινήσει τι διαδικασίες ψυχιατρικής εξέτασης και μόλις τον είδε έξω από το σπίτι ενημέρωσε την Άμεση Δράση. Κατάλαβε την πρόθεσή του ότι πήγαινε να τους σκοτώσει», είπε στον αέρα της εκπομπής.

Μόλις τελείωσε τη δουλειά του επέστρεψε σπίτι του, περίπου στις 14:15. Εκεί δύο άνδρες που επέβαιναν σε σκούτερ του είχαν στήσει ενέδρα, αδειάζοντας πάνω του μια γεμιστήρα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Ένοπλη ληστεία στο Μαρκόπουλο-Ανθρωποκυνηγητό για τον δράστη που μπούκαρε σε κατάστημα τυχερών παιχνιδιών
Τραυματίστηκε σοβαρά από κροτίδα ο μουσικός Άρης Μουγκοπέτρος-Μεταφέρθηκε εσπευσμένα στην Αθήνα
Μυσταγωγικές εικόνες από την καύση του Ιούδα στον Τολό του Ναυπλίου(Pics)
Άνδρας στην Εύβοια απειλούσε περαστικούς με ψεύτικο όπλο-Τον ακινητοποίησε αστυνομικός
Κωνσταντίνος Τασούλας: «Η Κύπρος το βαρύτατο τίμημα της χούντας»
Από εφημερία 36 ωρών επέστρεφε η γιατρός που συγκρούστηκε με τον προαστιακό-Το βίντεο ντοκουμέντο
Ιερέας έριξε πρώτος κροτίδες στην Κεφαλονιά-Λίγο πριν ακουστεί το πρώτο «Χριστός ανέστη»
Τραγωδία στην Ελλάδα-Οδηγός απανθρακώθηκε στο όχημά του στον Ασπρόπυργο
«Άκουσα πυροβολισμούς, κατέβηκα και τον είδα νεκρό»-Η μαρτυρία της γυναίκας του Αιγύπτιου
Πάσχα με ακρωτηριασμούς, μολότοφ και Καλάσνικοφ στην Ελλάδα-Τα «έθιμα» που μετατράπηκαν σε εφιάλτη