Σκότωσε τον 39χρονο για λογαριασμό 143 ευρώ ο δράστης του φόνου στην Κυπαρισσία
14:28 - 08 Απριλίου 2021

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο πήρε από τον εισαγγελέα Κυπαρισσίας ο 72χρονος, που χθες σκότωσε με περίστροφο τον 39χρονο ιδιοκτήτη του καταστήματος "Γερμανός" στην Κυπαρισσία.
Ο 72χρονος, μάλιστα, παραιτήθηκε από το δικαίωμά του να έχει δικηγόρο ή να οριστεί κάποιος από το δικαστήριο και πλέον αύριο στις 12 το μεσημέρι θα απολογηθεί για τις πράξεις του.
Σε βάρος του απαγγέλθηκαν κατηγορίες για ανθρωποκτονία από δόλο, παράνομη οπλοφορία, οπλοκατοχή και οπλοχρησία. Κατά την μεταφορά του στην εισαγγελία η Αστυνομία απομάκρυνε τον κόσμο υπό τον φόβο αποδοκιμασιών και έντασης.
Σύμφωνα πάντως με πληροφορίες ο 72χρονος ενώπιον των εισαγγελικών αρχών εμφανίστηκε αμετανόητος, δηλώνοντας παράλληλα ότι "ήταν θέμα τιμής" και διευκρινίζοντας ότι η όλη διαφορά ήταν για λογαριασμό τηλεφώνου ύψους 143 ευρώ,ενώ φέρεται να ζήτησε να του επιβληθεί η ανώτερη προβλεπόμενη ποινή.
Δείτε βίντεο - ντοκουμέντο από τις στιγμές του εγκλήματος της Τετάρτης
Πηγή: Πρώτο Θέμα
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Αυτός είναι ο 39χρονος πατέρας που δολοφονήθηκε στο κατάστημά του στην Ελλάδα
- Βίντεο-ντοκουμέντο δείχνει τον δράστη με το όπλο να μπαίνει στο κατάστημα στην Ελλάδα
