Σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση η Εύα Καϊλή-Καταγγέλλει τις συνθήκες κράτησής της

Με κάθε τρόπο θα προσπαθήσει να υποστηρίξει την αθωότητά της στην υπόθεση Qatargate η Εύα Καϊλή.

Όπως τόνισε ο συνήγορός της, Μιχάλης Δημητρακόπουλος η πρώην αντιπρόεδρος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου δέχεται πιέσεις προκειμένου να παραδεχθεί πράγματα που δεν έχει κάνει.

Ήθελαν να την εξουθενώσουν, ήθελαν να την κάνουν να ομολογήσει μία πράξη που δεν έχει τελέσει», ανέφερε μιλώντας στο MEGA ο συνήγορος της Εύας Καϊλή.

«Υπάρχει ένα σύστημα όπου αν ομολογήσεις βγαίνεις. Ταπεινά αν πιστεύω ότι κάπου εγώ βοήθησα την Εύα Καϊλή, της είπα «τα έχεις πάρει;» Αν τα έχεις πάρει ομολόγησέ το να πας σπίτι σου, στο παιδί σου. Αν δεν τα έχεις πάρει όμως, δεν μπορείς ποτέ να ομολογήσεις κάτι που δεν έχεις κάνει» συμπλήρωσε ο κ. Δημητρακόπουλος.

Καταγγελία για τις συνθήκες κράτησης

Ο κ. Δημητρακόπουλος αποκάλυψε επίσης ότι τόσο οι τηλεφωνικές συνομιλίες όσο και οι δια ζώσης επαφές συνηγόρου και εντολέα μέσα στις φυλακές μαγνητοφωνούνται.

«Το πιο σημαντικό είναι ότι παρακολουθούνται και οι συνομιλίες μέσα στο κελί. Καταστρατηγούνται τα δικαιώματα των κατηγορουμένων. Έχω εκτιμήσει το ελληνικό σύστημα» υποστήριξε ο γνωστός δικηγόρος.

«Μας στερούν την επικοινωνία για 40 ώρες. Παρακολουθούν τα πάντα και ήθελαν να μας φιμώσουν» συμπλήρωσε.

Δεν την αφήνουν να δει το παιδί της

Παράλληλα, η κυρία Καϊλή σκοπεύει να απευθυνθεί ακόμα και σε διεθνείς οργανισμούς, προκειμένου να καταγγείλει πως παρότι δικαιούται να βλέπει την κόρη της, οι βελγικές Αρχές αρνούνται και την έχει δει μόνο δύο φορές.

Το ίδιο πρόβλημα φαίνεται πως αντιμετωπίζει και ο σύντροφος της Εύας Καϊλή, Φραντσέσκο Τζόρτζι, ο οποίος σύμφωνα με το Star έχει δει την κόρη του μόλις μια φορά από την ημέρα που συνελήφθη.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Τζόρτζι είναι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση, ενώ οι άνθρωποι που τον επισκέπτονται υπογραμμίζουν την απώλεια κιλών.

Τι θα πει ο Παντσέρι

Καθοριστικής σημασίας για την εξέλιξη των πραγμάτων αναφορικά με το ζεύγος Καϊλή – Τζόρτζι είναι τα όσα θα καταθέσει στις βελγικές αρχές ο Αντόνιο Παντσέρι.

«Ο πελάτης μου άρχισε να σκέφτεται το ενδεχόμενο να συνεργαστεί με την βελγική δικαιοσύνη λίγο πριν τα Χριστούγεννα. Είναι 68 ετών και η δίκη πρόκειται να αρχίσει, πιθανώς, όταν θα είναι 72. Θέλει να τελειώσει όσο γίνεται πιο γρήγορα αυτή η υπόθεση» σημείωσε η δικηγόρος του Ιταλού πρώην ευρωβουλευτή, Λοράν Κεν.

Όπως υποστήριξε η συνήγορος του Παντσέρι, για να ισχύσει η συμφωνία με το Βέλγιο θα πρέπει να πει αλήθεια και να μην αποκρύψει τίποτα.

«Η Καϊλή προσπαθεί να υπερασπίσει την εαυτό της. Ο Παντσέρι θα μιλήσει, θα πει την αλήθεια. Η συμφωνία με την εισαγγελία προβλέπει μια προκαταρκτική δήλωση, αλλά δε θα είναι ο κατήγορος των άλλων» συμπλήρωσε η συνήγορος υπεράσπισης του Αντόνιο Παντσέρι.

Πηγή: in.gr 

Δειτε Επισης

Διασωληνωμένος στην εντατική νοσηλεύεται ο Αλέξης Κούγιας-Πολύ κρίσιμη η κατάσταση της υγείας του
Πάνω από 23.500 δονήσεις μεταξύ Σαντορίνης και Αμοργού από τις 26 Ιανουαρίου-Σταδιακή ύφεση της σεισμικότητας
Συγκλονίζει η μητέρα του Γεράσιμου-«Δεν είχε αίμα, η ζημιά έγινε από το ωστικό κύμα»
Ώρες αγωνίας για οικογένεια 21χρονου αγνοούμενου στην Κρήτη-«Θέλουμε να φέρουμε το παιδί μας πίσω στο σπίτι»
«Μου φάνηκε επικίνδυνος», κατέθεσε ο ύπαρχος που έσπρωξε τον 36χρονο Αντώνη Καργιώτη
Έντονος ο Άρειος Πάγος για τα Τέμπη-«Ουδείς δικαιούται να τρομοκρατεί δικαστικούς λειτουργούς»
Μεγαλώνει η οργή συγγενών των θυμάτων των Τεμπών-«Πάνε τώρα να κρυφτούν παιδαριωδώς»
Καταθέτουν μητέρα, πατέρας και θείος του Καλογήρου-«Δεν μπορεί να αποδοθεί αιτία θανάτου από την τοξικολογική»
Σε πολύ κρίσιμη κατάσταση ο Αλέξης Κούγιας-Η ανακοίνωση των παιδιών του
Γεωργιάδης για συγκεντρώσεις για τα Τέμπη: Αν πάω θα με δείρουν; Θα με σκοτώσουν, δεν θα με δείρουν