Συμμορία ληστών κυκλοφορούσε με μαχαίρια-Ανήλικοι δύο από τα μέλη της

Φιλοξενία παρέχει το «Χαμόγελο του Παιδιού» σε συμμορία ληστών, εκ των οποίων οι δύο είναι ανήλικοι, συγκεκριμένα 16 και 14 ετών οι οποίοι κυκλοφορούσαν με μαχαίρια και λήστευαν συνομήλικους τους στο κέντρο της Κηφισιάς.

Μάλιστα ανήμερα της εθνικής εορτής της 28ης Οκτωβρίου οι δύο από αυτούς, ο 14χρονος φιλοξενούμενος του «Χαμόγελου του Παιδιού» και ο 20χρονος, ο οποίος είναι το τρίτο μέλος της συμμορίας από την περιοχή του Διονύσου, πιάστηκαν με τα μαχαίρια στα χέρια να απειλούν 14χρονο στην οδό Κολοκοτρώνη για να του αποσπάσουν χρήματα, από διερχόμενους αστυνομικούς οδηγήθηκαν στην δικαιοσύνη, αφέθηκαν ελεύθεροι και λίγες ημέρες αργότερα, ξανακύλησαν στην παρανομία.

Η τελευταία σύλληψη σημειώθηκε στις 4 το απόγευμα της Τρίτης, στην περιοχή της Ομόνοιας. Οι τρείς που πιάστηκαν στα μαχαίρια, πιάστηκαν από αστυνομικούς καθώς περίπου μια ώρα νωρίτερα, στις 14:50 στην πλατεία Πλατάνου στην Κηφισιά άρπαξαν από 19χρονο το κινητό του τηλέφωνο. Το συγκεκριμένο κινητό ήταν μάρκας iPhone που προφανώς είχε σύστημα εντοπισμού, με αποτέλεσμα να «προδώσει» τη περιοχή την οποία βρίσκονταν, Ομόνοια και οι αστυνομικοί της ομάδας  ΔΙΑΣ, κατέφθασαν στην τοποθεσία και τους περάσαν χειροπέδες.

Ο 20χρονος από την περιοχή του Διονύσου, ο 16χρονος από την Κηφισιά και ο 14χρονος που διαμένει στο Χαμόγελο του Παιδιού, οδηγήθηκαν στο Τμήμα Ασφαλείας της Ομόνοιας και έπειτα από εκεί στο Τ.Α Κηφισιάς καθώς εκεί είχε καταγγελθεί το συμβάν, όπου διαπιστώθηκε ότι τα δύο εκ των τριών παιδιών είχαν παρελθόν.

Πιο συγκεκριμένα, στις 19:25 της 28ης Οκτωβρίου, πλησίασαν στην οδό Κολοκοτρώνη 1 στην Κηφισιά, έναν 14χρονο και με τα μαχαίρια που κρατούσαν στα χέρια, ζήτησαν χρήματα όμως έγιναν αντιληπτοί από αστυνομικούς και συνελήφθησαν.

Πηγή: protothema 

Δειτε Επισης

Πήγαν για μαλλί και βγήκαν όλοι... κουρεμένοι από τον Πρόεδρο-Μοίρασε ισότιμα ευθύνες, δεν έκανε εκπτώσεις
Εκτός ελέγχου φωτιά στην Ελλάδα-Το πύρινο μέτωπο φτάνει τα 10 χιλιόμετρα
Ουδείς μπορεί να πανηγυρίζει για τον εντοπισμό του ισοβίτη... Ήδη κήρυξε την επικινδυνότητα της ανεπάρκειας
Βγήκαν τα όπλα για προσωπικές διαφορές στην Ελλάδα-Ένας τραυματίας, αναζητείται ο δράστης
Ερωτήματα για τη σεξουαλική κακοποίηση πεντάχρονου-«Γονείς θυτών προσπάθησαν να προκαλέσουν»
Σοκάρουν οι διάλογοι για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης-«Το ευχαριστήθηκα... και καλά της κάναμε»
To χρονικό του εγκλήματος στην Κέρκυρα-Τι είπε η 49χρονη που σκότωσε τον σύζυγό της
Αποκαλύψεις για το ξεδόντιασμα της Χεσμπολάχ-Από το 2006 διείσδυσαν Ισραηλινοί πράκτορες στην οργάνωση
Σοκαριστικό περιστατικό στην Κρήτη-Ηλικιωμένος με αλυσοπρίονο κυνήγησε δικαστικό επιμελητή
Οι ανεξέλεγκτες θεσμικές κρίσεις, οι μόνιμοι Επιμηθείς και η αναζήτηση λύσεων από το μάτι του κυκλώνα