Νέες αποκαλύψεις-Από πέρσι το καλοκαίρι οι συστηματικοί βιασμοί του 12χρονου παιδιού

Συγκλονίζουν οι νέες αποκαλύψεις για την εξοργιστική υπόθεση των βιασμών της 12χρονης στα Σεπόλια. Σύμφωνα με ρεπορτάζ του MEGA Ελλάδος οι βιασμοί του 12χρονου κοριτσιού ξεκίνησαν το καλοκαίρι του 2021, δηλαδή περίπου 1,5 χρόνο πριν.

Στο στόχαστρο της Αστυνομίας είναι 16 τουλάχιστον βιαστές, ενώ οι Αρχές ψάχνουν το κινητό της 12χρονης, το κινητό του 53χρονου και ένα φορητό υπολογιστή για περισσότερα στοιχεία.

Πιο συγκεκριμένα, το ίδιο το 12χρονο παιδί έχει καταγγείλει ότι την έχουν βιάσει αυτοί οι 16 άνδρες στο διάστημα του 1,5 αυτού χρόνου. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, επιχειρείται να ταυτοποιηθούν οι 16 βιαστές από τις τηλεφωνικές κλήσεις του 53χρονου βιαστή και μαστροπού και από τις συζητήσεις στο δωμάτιο διαδικτυακών συνομιλιών στο σάιτ ραντεβού ενηλίκων όπου κλείνονταν τα ραντεβού.

Ήδη έχει συλληφθεί ο 42χρονος που έχει βιάσει το παιδί. Τον συγκεκριμένο τον συνέλαβαν οι αστυνομικοί μετά την πρώτη εξέταση του κινητού του 53χρονου μαστροπού. Μάλιστα, ο 42χρονος είχε καταχωρηθεί στις επαφές του 53χρονου ως «Πελάτης».

Οι αστυνομικοί έδειξαν το πρόσωπο του 42χρονου στο παιδί και αυτό τον αναγνώρισε ως έναν από αυτούς που το είχαν βιάσει.

Ένα ερώτημα που υπάρχει για τους 16 βιαστές είναι αν έχουν βιάσει το παιδί πάνω από μία φορά. Οι αστυνομικοί επιχειρούν να τους ταυτοποιήσουν και να δείξουν φωτογραφίες τους στο παιδί έτσι ώστε να προχωρήσουν στις συλλήψεις τους.

213 υπολογίζεται ότι είναι εκείνοι που έχουν επικοινωνήσει με τον 53χρονο μαστροπό και βιαστή της 12χρονης. Αξίζει, τέλος, να υπογραμμιστεί σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Βασίλη Λαμπρόπουλου, ο 53χρονος δεν έχει προλάβει να διαγράψει πολλά στοιχεία από το κινητό και τον υπολογιστή του.

Πηγή: In.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Έντονη αναστάτωση στη Σητεία-Άντρας βγήκε από το σπίτι του και έριξε 12 άσκοπα μπαλωθιές
Τραγωδία από τη φωτιά στο Ξυλόκαστρο-Βρέθηκαν δύο απανθρακωμένες σοροί
Εκτός ελέγχου φωτιά στην Ελλάδα-Το πύρινο μέτωπο φτάνει τα 10 χιλιόμετρα
Βγήκαν τα όπλα για προσωπικές διαφορές στην Ελλάδα-Ένας τραυματίας, αναζητείται ο δράστης
Ερωτήματα για τη σεξουαλική κακοποίηση πεντάχρονου-«Γονείς θυτών προσπάθησαν να προκαλέσουν»
Σοκάρουν οι διάλογοι για τον ξυλοδαρμό της 14χρονης-«Το ευχαριστήθηκα... και καλά της κάναμε»
To χρονικό του εγκλήματος στην Κέρκυρα-Τι είπε η 49χρονη που σκότωσε τον σύζυγό της
Σοκαριστικό περιστατικό στην Κρήτη-Ηλικιωμένος με αλυσοπρίονο κυνήγησε δικαστικό επιμελητή
Στον Εισαγγελέα o Παλαιοχριστιανός-«Δεν άρπαξε το βρέφος, του ανήκει»
Φωτιά στην Εφύρα Ηλείας-Σηκώθηκαν 6 εναέρια μέσα της Πυροσβεστικής