Ληστεία στα γραφεία της Panik - Άρπαξαν χρηματοκιβώτια και εξαφανίστηκαν

Ληστεία σημειώθηκε τα ξημερώματα στη μεγάλη δισκογραφική εταιρεία που βρίσκεται στη λεωφόρο Βουλιαγμένης, στο ύψος της Βούλας - Tραυματισμένος γνωστός μουσικοσυνθέτης

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

Οι δράστες έψαξαν όλο το κτίριο για να βρουν τα χρηματοκιβώτια και να τα πάρουν. 

Σύμφωνα με όσα μετέδωσε το OPEN και η εκπομπή, Ώρα Ελλάδος, ο φύλακας που βρισκόταν στο κτίριο και φαίνεται να είναι ο μοναδικός μάρτυρας ανέφερε ότι κουκουλοφόροι μπήκαν στη δισκογραφική εταιρεία Panik Records, αφού πρώτα τον ακινητοποίησαν και άρχισαν να ψάχνουν στους ορόφους του 3όροφου κτίσματος. 

 

Οι δράστες εντόπισαν τα χρηματοκιβώτια τα οποία άρπαξαν και έφυγαν.

Ο φύλακας ειδοποίησε την Άμεση Δράση, με τις Αρχές να εξετάζουν τώρα αν υπήρχαν κάμερες που κατέγραψαν τις κινήσεις των δραστών. 

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Open που μετέδωσε πρώτο την πληροφορία:

 

 
 
 
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του ΣΚΑΙ:
 
 
 
 
 
 
Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Mega:
 
 
 

 

 

 

Συγκεκριμένα με την Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Όλα ξεκίνησαν στις 4 τα ξημερώματα. Δυο κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε γνωστή δισκογραφική εταιρεία, απέσπασαν δύο χρηματοκιβώτια και έφυγαν. Η πληροφορία που σας μεταδώσαμε και είναι διασταυρωμένη, είναι ότι υπάρχει και ένας σοβαρά τραυματισμένος.»!

Και τόνισε: «Είναι ένας συνθέτης, πολύ γνωστό όνομα. Νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και είναι σοβαρά τραυματισμένος. Οι δυο κουκουλοφόροι τον βρήκαν στο στούντιο, τον έδεσαν, τον φίμωσαν και τον χτύπησαν. Έχει οδηγηθεί στο νοσοκομείο.»

Και συνέχισε λέγοντας η Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Τον φύλακα δεν τον τραυμάτισαν. Αυτό που μου είπε ο άνθρωπος που συνομίλησα, είναι πως οι άνθρωποι της εταιρείας θεωρούν πως η δουλειά έγινε με πληροφορίες εκ των έσω. Γιατί χρησιμοποιήθηκε μια πίσω πόρτα που είναι γνωστή στους γνώστες του κτιρίου και ήξεραν λίγοι. Οι ληστές ήξεραν τα χρηματοκιβώτια και τον χώρο. Εκτός κινδύνου νοσηλεύεται ο μουσικοσυνθέτης… Γνωρίζουμε και το όνομά του, απλά δεν το αναφέρουμε ακόμα. Δεν ξέρω αν πήγε να αντισταθεί…»!

Τα τραύματά του είναι ελαφρά και η μεταφορά του στο νοσοκομείο έγινε για προληπτικούς λόγους. Μετά τις απαραίτητες εξετάσεις, πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο, ενώ έχει δώσει ήδη την κατάθεσή του στις Αρχές. 

Ελαφρά είναι τα τραύματα και του φύλακα της εταιρείας.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της εκπομπής του Alpha, «Super Κατερίνα», ο γνωστός μουσικοσυνθέτης είναι ο Μάριος Ψιμόπουλος.

Ο ίδιος είναι καλά στην υγεία και όπως είπε στη δημοσιογράφο της εκπομπής, Έλενα Πολυκάρπου, βρίσκεται στο αστυνομικό τμήμα και καταθέτει

Δείτε το απόσπασμα από την εκπομπή του Alpha:

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Δήμητρα Αλεξανδράκη: «H Ειρήνη Μερκούρη έχει σηκωθεί βιασμένη και αποφάσισε ότι θα κρατήσει το παιδί;»
Γιώργος Λιάγκας κατά Αχιλλέα Μπέου: «Ήρθα στο Βόλο και αυτό που έκανες δεν το περίμενα! Ξέρεις τι έκανες!»
Ανδρέας Μικρούτσικος: «Ο συγκεκριμένος βάνδαλος είπε ότι η έκθεση είναι ένα έγκλημα χειρότερο των Τεμπών!»
Παραλήρημα Ακριτίδη, Καλίδη, Καραγιάννη και Τσιμτσιλή για τους βανδαλισμούς στην Εθνική Πινακοθήκη
Η Ανθή Βούλγαρη κλαίγοντας, θήλασε τον νεογέννητο γιο της, στην πρώτη της, συγκινητική, τηλεοπτική εμφάνιση!
Η Πηνελόπη Αναστασοπούλου απάντησε στα χυδαία σχόλια Κυριαζίδη, Οικονόμου, Παυλόπουλου & Σεφερλή
Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Ποιος Θεός θέλει να βιάζεται γυναίκα και να γεννάει τον καρπό του βιαστή;»
Φόβοι για εμφάνιση πλαστής διαθήκης του Αλέξη Κούγια - «Οι σχέσεις του Χρήστου Κούγια με τη μητέρα του, Εύη Βατίδου, είναι μηδενικές»
Κωνσταντίνα Ευριπίδου: «Δεν έχω γνωρίσει τα παιδιά του Φίλιππου Μιχόπουλου, θα ήθελα πάρα πολύ»
Η καταγγέλλουσα του Πέτρου Φιλιππίδη ζήτησε να γίνει η δίκη δημόσια και όχι κεκλεισμένων των θυρών