Οι Live εμφανίσεις και οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση στο #HouseOfFameGR
07:58 - 27 Φεβρουαρίου 2021

#HouseOfFameGR: Όλες οι εμφανίσεις του 1ου Live Concert – Έλαμψαν Φουρέιρα, Γαρμπή, ήρεμη δύναμη Πλούταρχος, Φοίβος, to the point o Αρσενάκος
Το πρώτο Live Concert του House of Fame La Academia είναι γεγονός! Με οικοδέσποινα την Ελένη Φουρέιρα σε ρόλο-πρόκληση και τους τέσσερις κριτές, Γιάννη Πλούταρχο, Καίτη Γαρμπή, Γιώργο Αρσενάκο και Φοίβο, το πρώτο Live στέφθηκε με επιτυχία.
Σε ένα εντυπωσιακό σκηνικό στις προδιαγραφές διεθνών σόου οι 17 σπουδαστές της Ακαδημίας κλήθηκαν να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό με σκοπό να κερδίσουν τους κριτές και το τηλεοπτικό κοινό προκειμένου να εξασφαλίσουν την παραμονή τους.
Η κριτική επιτροπή αξιολόγησε τις εμφανίσεις των σπουδαστών.
Η έναρξη του live concert έγινε με την εμφάνιση οκτώ σπουδαστών μαζί με την εκθαμβωτική Ελένη Φουρέιρα σε ένα medley από: Κωνσταντίνο Αργυρό, Νατάσα Θεοδωρίδου, Μέλισσες, Destiny’s Child και Ελένη Φουρέιρα.
Η εντυπωσιακή έναρξη
Η sexy Ελένη Φουρέιρα
Στη συνέχεια οι σπουδαστές ερμήνευσαν, στη σκηνή του House of Fame La Academia, το τραγούδι πάνω στο οποίο είχαν δουλέψει με τους καθηγητές τους.
Σε ζωντανή σύνδεση με την Ακαδημία οι καθηγητές σχολίαζαν τις εμφανίσεις που παρακολουθούσαν. Η κριτική επιτροπή όμως ήταν εκείνη που έκανε την τελική αξιολόγηση.
Μία σημαντική λεπτομέρεια που μπορεί να κάνει τη διαφορά είναι το ό,τι από την τελική βαθμολογία αφαιρέθηκαν τέσσερις βαθμοί από τον σπουδαστή που είχε ψηφιστεί αρνητικά από τους συγκάτοικούς του.
Δείτε όλες τις εμφανίσεις
Άρης Βανταράκης – Πόσο
Κωσταντίνα Μπιζιντή – Physical
Η κριτική της Κωσταντίνας
Χρύσα Μαλακόζη – Δεύτερα Κλειδιά
Αλεξάνδρα Κολαΐτη – Ain’t no other man
Γιάννης Αρβανιτίδης – Ακόμα σε ζητώ
Πηνελόπη Τσιακυρίδου – Zombie
Holly Grace (Θέμης) – Ζητάτε να σας πω
Στο πρώτο Live, είδαμε τη Holly, να τραγουδά το «Ζητάτε να σας πω» του Αττίκ και η ερμηνεία της συγκίνησε και εντυπωσίασε τους κριτές που όλοι είχα ένα καλό λόγο να πουν. «Η Holly Grace είναι η μούσα του Θέμη. Δημιουργήθηκε με έμπνευση από τη μητέρα μου και άλλες γυναίκες πρότυπα» είπε ο Θέμης για την περσόνα που έχει δημιουργήσει.
Ο Θέμης, γεννήθηκε στη Λάρισα πριν από 32 χρόνια, είναι ηθοποιός και σκηνοθέτης θεάτρου. Εξαιτίας της ιδιαίτερης προσωπικότητάς του, βίωσε bullying στο σχολείο αλλά και κατά τη διάρκεια των θεατρικών σπουδών του στην Θεσσαλονίκη.
Η κριτική του Θέμη
Βένια Καραγιαννίδου – Λιώμα σε γκρεμό
Obi – Believer
Μαριάννα Κάρα – Little me
Η κριτική της Μαριάννας
Γιώργος Ντίνος – Ασημένια Σφήκα
Η κριτική του Γιώργου
Γιώργος Σπετσιώτης – Είναι στιγμές
Άλεξ Μαντή – La isla bonita
Έλενα Ροϊνού – Δε μας συγχωρώ
Φοίβος σε Έλενα: Κοίταξε να δεις τι φταίει που σε ψηφίζουν οι συμμαθητές σου
Γ. Αρσενάκος στην Έλενα: Βαριέμαι να σε βλέπω να κλαις
Στέφανος Πιτσίνιαγκας - Μη χανόμαστε
Η κριτική του Πλούταρχου στον Στέφανο
Το σχόλιο της Μαριάννας για το Στέφανο
Αναστασία Μπίσυλα – You ‘ve got the love
Jimmy Sion – Changed the way you kiss me
Οι υποψήφιοι προς αποχώρηση
Οι υποψήφιοι παίκτες προς αποχώρηση είναι η Έλενα, η Άλεξ κι ο Στέφανος.
Οι γραμμές είναι ανοιχτές και το τηλεοπτικό κοινό έχει στη διάθεσή του μια εβδομάδα για να ψηφίσει θετικά τον παίκτη που θέλει να συνεχίσει στη μουσική ακαδημία. Το ποιος θα αποχωρήσει θα το μάθουμε στο επόμενο live, την Παρασκευή 5/3.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Έχασαν με 20 πόντους διαφορά! Η ανωριμότητα του αρχηγού και o εκνευρισμός του Αντώνη! Αυτός είναι ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση και ο παίκτης που κέρδισε την ατομική ασυλία στο #MasterChefGR
- Η συγκλονιστική περιγραφή για σεξουαλική παρενόχληση από γνωστό σκηνοθέτη του ηθοποιού Θάνου Κρομμύδα
- Λιγνάδης: «Είμαι ένας αμφιφυλόφιλος, που είχα πολλές σχέσεις και με τα δύο φύλα, αλλά δεν συμμετείχα σε πράξεις βιασμού. Είμαι αθώος»
- Οι πρώτες ώρες του Λιγνάδη στη φυλακή! Η καραντίνα και ο θάλαμος των 20 ατόμων
- Το ΣΕΗ αποφάσισε την οριστική διαγραφή του Δημήτρη Λιγνάδη! H ανακοίνωση
- Γεράσιμος Σκιαδαρέσης: «O Φιλιππίδης επετέθη, τον σταματήσαμε για να μην συμβούν τα χειρότερα» «Ήμουν παρών στον ξυλοδαρμό - Θα καταθέσω την αλήθεια»
- Η άνοια μητέρας της Ελένης Ράντου, οι σεξουαλικές παρενοχλήσεις, το μπούλιγκ στο παιδί της και ο Παπακωνσταντίνου «Ολόκληρο σύστημα επιβραβεύει την κατάχρηση εξουσίας, έχει παραδώσει τα κλειδιά»
- Μαρία Φιλίππου: «Τα βάζω με τον εαυτό μου, ήξερα για τη Τζένη Μπότση, συνάντησα τον Κώστα Σπυρόπουλο αλλά...»
- Αγγελική Λάμπρη: «Ένιωσα πολύ θυμό και οργή που δεν μπόρεσα να αντιδράσω»
- Έγινε μάρτυρας ξυλοδαρμού η Δήμητρα Αλεξανδράκη: Το σοκαριστικό βίντεο με τα κλάματα της κοπέλας
- Κατερίνα Τσάβαλου: «Για δύο χρόνια ήμουν με κρίσεις πανικού εξαιτίας εργασιακής βίας»