Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση-Αναγνωρίστηκε το 23χρονο θύμα

Υπόθεση εμπορίας προσώπων με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση διερευνά η Αστυνομία, στο πλαίσιο της οποίας συνελήφθησαν δύο πρόσωπα.

Μετά από αξιολόγηση και διερεύνηση πληροφορίας που λήφθηκε στο Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων, η Αστυνομία προχώρησε την περασμένη Παρασκευή 04/07/2025 στη σύλληψη 39χρονου, και χθες στη σύλληψη 26χρονου, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων.

Ο 39χρονος παρουσιάστηκε την Παρασκευή ενώπιον Δικαστηρίου το οποίο εξέδωσε εναντίον του διάταγμα επταήμερης κράτησης, ενώ ο 26χρονος παρουσιάστηκε χθες στο Δικαστήριο το οποίο διέταξε την πενθήμερη κράτησή του.

Εναντίον των δύο προσώπων διερευνώνται αδικήματα που αφορούν συνωμοσία προς διάπραξη κακουργήματος, απαγωγή και απειλές, ενώ από τα στοιχεία που προέκυψαν κατά τη διερεύνηση, 23χρονη αναγνωρίστηκε ως θύμα εμπορίας προσώπων, με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση.

Την υπόθεση διερεύνησε το Γραφείο Καταπολέμησης Εμπορίας Προσώπων.

Δειτε Επισης

Στους 68 έφτασαν οι νεκροί από τις φονικές πλημμύρες στο Τέξας-Αδιανόητες εικόνες καταστροφής
Καταζητείται ο 35χρονος Κυριάκος Σάββας για ληστεία, εκβίαση και πρόκληση σωματικής βλάβης (pics)
Χειροπέδες σε δύο για υπόθεση εμπορίας με σκοπό τη σεξουαλική εκμετάλλευση-Αναγνωρίστηκε το 23χρονο θύμα
Νέα κίτρινη προειδοποίηση από τη Μετεωρολογική-Θα φτάσει τους 41 βαθμούς ο υδράργυρος
Μάχη με το χρόνο δίνουν οι διασώστες μετά τις πλημμύρες στο Τέξας-Νεκρά 15 παιδιά
Σκηνές πανικού σε αεροσκάφος της Ryanair-Επιβάτες πηδούν από τα φτερά, 18 τραυματίες
Προσβασιμότητα για λίγους-Τα καθημερινά εμπόδια των ατόμων με αναπηρίες στους χώρους εστίασης
Νέα διαμαρτυρία έξω από τη Νομική Υπηρεσία για τη δολοφονία του Θανάση-«Δεν ήταν το μόνο θύμα συγκάλυψης και διαφθοράς»
Επανήλθαν οι Οικολόγοι, ζητούν παραίτηση ή παύση Αγγελίδη-«Πρέπει να αποκατασταθεί η δικαιοσύνη»
Τους ζήτησαν να φύγουν από νυχτερινό κέντρο και τους επιτέθηκαν ληστεύοντάς τους-Χειροπέδες σε 46χρονο