Πρώτη δημόσια εμφάνιση του Αλί Χαμενεΐ μετά τον πόλεμο Ισραήλ-Ιράν

Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν αγιατολάχ Αλί Χαμενεΐ παρευρέθηκε σε θρησκευτική εκδήλωση το Σάββατο, σύμφωνα με βίντεο που μεταδόθηκε από τα κρατικά μέσα ενημέρωσης του Ιράν στην πρώτη του δημόσια εμφάνιση από την εφαρμογή της κατάπαυσης του πυρός στον 12ήμερο εναέριο πόλεμο με το Ισραήλ στις 24 Ιουνίου.

Στο βίντεο εμφανίζεται ο αγιατολάχ Χαμενεΐ να χαιρετά τους πιστούς σε τέμενος κατά την διάρκεια τελετής για την επέτειο του θανάτου του ιμάμη Χουσεΐν κατά την Μάχη της Κερμπάλα, ημέρα της Ασούρα, που θεωρείται σημαντική ημέρα από τους σιίτες μουσουλμάνους.

Η τελευταία εμφάνιση του αγιατολάχ Χαμενεΐ έγινε στις 18 Ιουνίου μέσω βιντεοσκοπημένου διαγγέλματος κατά τη διάρκεια της σύγκρουσης με το Ισραήλ.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Δειτε Επισης

Ασταμάτητο το αίμα στην άσφαλτο... Δεύτερος νεκρός μέσα σε λίγες ώρες, νέο θύμα ο 20χρονος Κυριάκος
Επεισοδιακή καταδίωξη στα Άνω Λιόσια με οδηγό ένα οκτάχρονο παιδί
Δεν τέθηκε θέμα ανασχηματισμού υποστηρίζει ο Πάλμας-«Τα πολιτικά πρόσωπα ανά πάσα στιγμή υπόκεινται στην κρίση του ΠτΔ»
«Παρακάλεσέ με, ζήτα συγγνώμη»-Η μαρτυρία ασθενή που κατήγγειλε γιατρό για φακελάκι
ΒΙΝΤΕΟ:Ένας νεκρός σε ουκρανική επιδρομή drones στο Ροστόφ-Πυρκαγιά σε σιδηροδρομικό σταθμό
Σχέδιο κατοχής εδαφών στη Γάζα προωθεί άμεσα ο Νετανιάχου-«Έχουμε το πράσινο από τις ΗΠΑ»
ΒΙΝΤΕΟ: Πυροβολισμοί στη Νέα Υόρκη-Πέντε νεκροί, ανάμεσά τους ένας αστυνομικός και ο δράστης
Εντοπίστηκαν ναρκωτικά σε διαμέρισμα στη Λευκωσία-Δύο συλλήψεις, η μια για παράνομη παραμονή
ΟΗΕ: H μόνη ρεαλιστική, δίκαιη και βιώσιμη λύση για Ισραηλινούς και Παλαιστινίους είναι η ύπαρξη δύο κρατών
Ο στρατός Ταϊλάνδης κατηγορεί για παραβίαση κατάπαυσης του πυρός την Καμπότζη