powered by inbusiness-news-logo cbn omada-logo celebrity-logo LOGO-PNG-108

Υπό πενθήμερη κράτηση οι ύποπτοι για τα 19 κιλά ναρκωτικά στο Τραχώνι

Διάταγμα πενθήμερης κράτησης εξέδωσε το δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων Επισκοπής εναντίον των τεσσάρων υπόπτων που συνελήφθηκαν σε σχέση με τον εντοπισμό 19 κιλών κάνναβης, στο Τραχώνι Λεμεσού.

Οι τέσσερις ύποπτοι, που είναι μέλη της ίδιας οικογένειας, συνελήφθηκαν την Πέμπτη, σε κοινή επιχείρηση της Αστυνομίας της Δημοκρατίας και των Βρετανικών Βάσεων, έπειτα από αξιολόγηση πληροφοριών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Χειροπέδες σε τέσσερα πρόσωπα που εντοπίστηκαν στην κατοχή τους 19 κιλά κάνναβης και χρηματικό ποσό

Κατά την επιχείρηση εντοπίστηκαν 19 κιλά κάνναβης, καθώς και μεγάλο χρηματικό ποσό, τα οποία παραλήφθηκαν ως τεκμήρια.

Το δικαστήριο των Βρετανικών Βάσεων Επισκοπής, ενώπιον του οποίου οδηγήθηκαν σήμερα, διέταξε την κράτησή τους για περίοδο πέντε ημερών προς διευκόλυνση των αστυνομικών ανακρίσεων.

Πηγή: ΚΥΠΕ

;