Πυροβολισμοί έξω από νυχτερινό μαγαζί στο Σικάγο-Τουλάχιστον τρεις νεκροί και 16 τραυματίες

Τουλάχιστον τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν και άλλοι 16 τραυματίστηκαν σε περιστατικό μαζικών πυροβολισμών έξω από ένα νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στο κέντρο του Σικάγο αργά το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές.

Η Αστυνομία επιβεβαίωσε ότι τουλάχιστον 19 άτομα δέχτηκαν πυρά, τρία εκ των οποίων τραυματίστηκαν θανάσιμα, όταν άγνωστοι άνοιξαν πυρ μέσα από διερχόμενο αυτοκίνητο.

Η επίθεση έγινε, την ώρα που κόσμος αποχωρούσε από το νυχτερινό κέντρο, μετά από πάρτι για την κυκλοφορία του άλμπουμ του ράπερ Mello Buckzz.

Στο ίδιο τετράγωνο είχε σημειωθεί μαζική επίθεση με πυροβολισμούς και τον Νοέμβριο του 2022. Τότε, ένας άνθρωπος είχε σκοτωθεί και άλλοι τρεις άλλοι τραυματίστηκαν.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Χωρίς ρεύμα η Έγκωμη λόγω βλάβης στο δίκτυο της ΑΗΚ
Μάχη με τις φλόγες στη Ραφήνα-Κάηκαν σπίτια, απεγκλωβίστηκαν πάνω από 300 κάτοικοι (vids&pics)
Στις 25 Ιουλίου θα πραγματοποιηθεί η ορκωμοσία των νεοσυλλέκτων-Πληροφορίες κατάταξης από ΥΠΑΜ
Πώς σχολιάζει την απόφαση Ανωτάτου για Ντόρια ο Κληρίδης-«Πάσχει ριζικά, έπρεπε να ακολουθηθεί ο Κανονισμός του 23»
Οι αντιδράσεις έφεραν τελικά αναβολή της ψήφισης του νομοσχεδίου για τα Κέντρα Αποκατάστασης-Τι εξηγεί η ΟΣΑΚ
Δεύτερη καταδίκη εναντίον της Κυπριακής Δημοκρατίας-Δικαιώθηκε ο Αρβανίτης για την υπόθεση δυσφήμησης
Έγγραφο εξουσιοδότησης από Αναστασιάδη παρουσίασε η υπεράσπιση Συλλούρη στη δίκη για Al Jazeera
Συμβιβαστική πρόταση κατέθεσε στις εκπαιδευτικές οργανώσεις ο Πρόεδρος
Αδιανόητο έγκλημα στη Νέα Υόρκη-28χρονος σκότωσε με τόξο τη μόλις τριών εβδομάδων κορούλα του
Στο μικροσκόπιο της Βουλής το άνοιγμα της Μακαρίου-Εξετάζονται οι προσπάθειες αποφυγής συνεπειών