Ένταση στη δίκη της Κυριακής-«Δεν ήρθες να δεις τα κατορθώματά σου, ούτε η μάνα σου, που σου έδωσε το μαχαίρι»

Με ένταση ξεκίνησε σήμερα η δίκη για τη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα, όταν οι γονείς της αδικοχαμένης κοπέλας αντίκρισαν στη δικαστική αίθουσα τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της 28χρονης και τους συγγενείς του. Η μητέρα και ο πατέρας της Κυριακής αποδοκίμασαν τον δράστη επειδή χθες, Πέμπτη, δεν βρέθηκε στο δικαστήριο επειδή προβλήθηκαν τα βίντεο της στυγερής δολοφονίας.

Το επεισόδιο σημειώθηκε πριν από την έναρξη της σημερινής συνεδρίασης, όταν οι γονείς της αδικοχαμένης Κυριακής Γρίβα, η μητέρα της και ο πατέρας της, είδαν τον καθ’ ομολογίαν δολοφόνο να μεταφέρεται μέσα στην αίθουσα και στη συνέχεια να φθάνουν και οι συγγενείς του. Ο λόγος για τη μητέρα, τον πατέρα και τον αδερφός του.

«Που ήσουν χθες που ούρλιαζε η Κυριακή; Ανίκανε, άνανδρε άνδρα», φώναξε ο πατέρας της Κυριακής Γρίβας στον 40χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο της, ενώ η μητέρα φώναξε: «Δεν ήρθες χθες να δεις τα κατορθώματά σου, ούτε η μάνα σου που σου έδωσε το μαχαίρι του φόνου».

Οι συγκεκριμένες αντιδράσεις προκλήθηκαν, καθώς κατά τη χθεσινή συνεδρίαση διαβάστηκαν τα έγγραφα της δικογραφίας και στο πλαίσιο αυτό προβλήθηκαν και τα βίντεο της στυγερής δολοφονίας της 28χρονης κοπέλας από τον 40χρονο δράστη του εγκλήματος.

Επίσης ακούστηκαν και τα σοκαριστικά ηχητικά, με την Κυριακή Γρίβα να καλεί την Άμεση Δράση και να ζητάει ένα περιπολικό προκειμένου να τη συνοδεύσει στο σπίτι, καθώς φοβόταν για τη σωματική της ακεραιότητα.

Χθες τόσο ο καθ’ ομολογίαν δράστης της δολοφονίας όσο και η οικογένεια του δεν βρέθηκαν στο δικαστήριο. Στο δικαστήριο ήταν η μητέρα και ο πατέρας της Κυριακής, οι οποίοι επίσης όμως δεν θέλησαν να μπουν μέσα στη δικαστική αίθουσα καθώς δεν άντεχαν ούτε να δουν τα σοκαριστικά βίντεο, ούτε βεβαίως να ακούσουν τα συγκεκριμένα ηχητικά.

Σήμερα στο δικαστήριο καταθέτουν οι δυο τελευταίοι μάρτυρες, οι μάρτυρες υπεράσπισης, η θεία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου, η οποία ζήτησε συγγνώμη από την οικογένεια της Κυριακής γιατί υπερασπίζεται έναν δολοφόνο. «Όχι γιατί ζήτησε συγγνώμη για την δολοφονία», όπως είπε, «γιατί δεν διέπραξα εγώ αυτό το στυγερό έγκλημα, αλλά γιατί ήρθα να υπερασπιστώ έναν δολοφόνο».

Όπως κατέθεσε, κανένας από την οικογένεια δεν πίστευε ποτέ ότι μπορεί να είναι επικίνδυνος για κάποιον άλλον. Εάν ολοκληρωθούν οι μάρτυρες υπεράσπισης, σήμερα αναμένεται την απολογία του καθ’ ομολογίαν δολοφόνου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Οι πιλότοι του Canadair περιγράφουν τα όσα συνέβησαν στην αναγκαστική προσθαλάσσωση-«Ήμασταν μιάμιση ώρα μέσα στη θάλασσα»
Ένταση στη δίκη της Κυριακής-«Δεν ήρθες να δεις τα κατορθώματά σου, ούτε η μάνα σου, που σου έδωσε το μαχαίρι»
Ανείπωτη τραγωδία στο Ηράκλειο-Βρέφος 18 μηνών πνίγηκε από σουβλάκι
Μεγάλη αναζωπύρωση πάνω από τη Λαύκα στον Φενεό Κορινθίας
Παιδί ΑμεΑ και η συνοδός του ταξίδεψαν στο γκαράζ ενός ferry boat από Θάσο λόγω έλλειψης ράμπας
Πατέρας στη Ρόδο βίαζε την κόρη του για χρόνια-Τεστ DNA έδειξε πως το παιδί της είναι δικό του
Συγκλονισμός στην Ελλάδα... Παράτησε νεκρή την πρώην του και έστελνε SMS από το κινητό της στη μητέρα της
Σεισμός 5.1 Ρίχτερ στην Κρήτη-Αισθητός σε Χανιά και Ηράκλειο
Σπάει τη σιωπή της η μητέρα του Παναγιωτάκη-Η Μουρτζούκου σκότωσε το παιδί μου και έπαιζε θέατρο
Η φωτογραφία του Πολωνού καθηγητή λίγο πριν τη δολοφονία-Την τράβηξε η πρώην σύζυγος