Παραπέμφθηκε σε δίκη ο 78χρονος για τη δολοφονία του Σιαμπτάνη στην Τίμη

Σε δίκη ενώπιον του Μόνιμου Κακουργιοδικείου που θα συνεδριάσει στην Πάφο στις 30 Σεπτεμβρίου του 2025  παραπέμφθηκε ο 78χρονος που τελούσε υπό κράτηση ως ύποπτος για τον φόνο εκ προμελέτης του 73 χρονου Αριστείδη Σιαμπτάνη που διαπράχθηκε στις 13/7/25 στη περιοχή Τίμης.

Ωστόσο το Δικαστήριο επεφύλαξε να ανακοινώσει την απόφαση του κατά πόσο ο 78χρονος θα παραμείνει υπό κράτηση μέχρι την δίκη του ή όχι, την 24η Ιουλίου του 2025.

Αιτία του φονικού, όπως αναφέρθηκε στο Δικαστήριο, ήταν το γεγονός ότι η πρώην σύζυγος του 78χρονου - με τον οποίο είχαν χωρίσει το 2015 - διατηρούσε σχέση με το θύμα, ηλικίας 73 ετών, από το 2022.

Το Δικαστήριο έκανε αποδεκτό το αίτημα της Αστυνομίας για οκταήμερη προσωποκράτηση του 78χρονου, στο οποίο δεν έφερε ένταση ο δικηγόρος του. Σήμερα μετά την λήξη της οκταήμερης προσωποκράτησης του ο 78χρονος παρουσιάστηκε ενώπιον του ΕΔΠ.

Σημειώνεται πως ο 78χρονος ομολόγησε την την διάπραξη του εγκλήματος.Το εγκαταλελειμμένο όχημα του θύματος εντόπισε ο ανιψιός του μετά από τηλεφώνημα που δέχτηκε από τη σύντροφο του θείου του, που το είχε δει σε αγροτική περιοχή στην Τίμη. Αφού μετέβη στην περιοχή και βρήκε το όχημα, ο ανιψιός του εντόπισε και τον 73χρονο αναίσθητο και γεμάτο αίματα, σε παρακείμενο χαντάκι παραπλεύρως του κύριου δρόμου Τίμης – Αεροδρομίου Πάφου και αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Από την κίτρινη στην πορτοκαλί προειδοποίηση-Θα φτάσει τους 43 βαθμούς ο υδράργυρος
Σε σοβαρή κατάσταση 54χρονη μετά από τροχαίο-Έχασε τον έλεγχο του οχήματός της και έπεσε σε γκρεμό
Ποινή φυλάκισης επτά ετών σε 30χρονο για 333 γραμμάρια κοκαΐνη και κάνναβης
Προσοχή στους ταξιδιώτες συστήνει η Υπηρεσία Καταναλωτή-Φαινόμενα ελλιπής πληροφόρησης ασφάλισης ταξιδιού
Υπό τριήμερη κράτηση ο 41χρονος για τα επεισόδια στο σύνδεσμο της Ομόνοιας στη Λάρνακα
Καθορίστηκαν με νόμο οριζόντια καθήκοντα για αντιδημάρχους-Ενέκρινε πακέτο τροποποιήσεων η Βουλή
Πτώση πυροσβεστικού ελικοπτέρου στην Ελευσίνα-Συμμετείχε σε κατάσβεση πυρκαγιάς
Προκλητικός και πάλι ο Τατάρ-Τα βάζει με την Ε/κ πλευρά για «άδικες επιθέσεις» στο περιουσιακό ζήτημα
Πρόωρη εθελούσια αφυπηρέτηση και ασφάλιση αστυνομικών στο επίκεντρο συνάντησης Χαρτσιώτη-ΙΣΟΤΗΤΑΣ
Παρατεταμένο κύμα καύσωνα επηρεάζει την Κύπρο-Στο κόκκινο ο υδράργυρος, φθάνει μέχρι και τους 44 βαθμούς