Στη δημοσιότητα φωτογραφίες δύο προσώπων για την κλοπή από χρυσοχοείο

Η Αστυνομία δίνει στη δημοσιότητα φωτογραφία άντρα και γυναίκας, οι οποίοι αναζητούνται για διευκόλυνση των ανακρίσεων, σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση κλοπής από χρυσοχοείο, που διαπράχθηκε την 01/07/2025 στη Λάρνακα.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στην ταυτοποίηση ή τον εντοπισμό τους, να επικοινωνήσει με το ΤΑΕ Λάρνακας στον αριθμό 24-804060 ή με τη Γραμμή του Πολίτη, στον τηλεφωνικό αριθμό 1460, ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

1

2

Υπενθυμίζεται πως, καταγγέλθηκε στην Αστυνομία από ιδιοκτήτρια χρυσοχοείου στη Λάρνακα, ότι γύρω στις 6μ.μ. χθες, άγνωστοι έκλεψαν διάφορες αλυσίδες από το εν λόγω χρυσοχοείο.

Από εξετάσεις που έγιναν, διαπιστώθηκε ότι δύο πρόσωπα άντρας και γυναίκα, επισκέφθηκαν το χρυσοχοείο και αγόρασαν μία εικόνα αξίας 25 ευρώ.

Στη συνέχεια, ενώ ο άντρας απασχολούσε την παραπονούμενη, η γυναίκα φέρεται να άνοιξε συρόμενη βιτρίνα, η οποία ήταν ξεκλείδωτη και έκλεψε διάφορες αλυσίδες, συνολικής αξίας 10.000 ευρώ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Υποδύθηκαν τους πελάτες και ξάφρισαν χρυσοχοείο στη Λάρνακα-Πώς ξεγέλασαν την ιδιοκτήτρια

Δειτε Επισης

Παίρνει θέση ο Παγκύπριος Δικηγορικός για Βαρωσιώτου- «Ισοπεδωτική, ατεκμηρίωτη και πρόωρη κριτική που ασκείται»
Τέταρτη σύλληψη 14χρονου για την επίθεση και ληστεία εναντίον ζεύγους σε παραλία στην Πάφο
Χάθηκαν τα ίχνη 17χρονου από τον χώρο διαμονής του στη Λευκωσία (pic)
Καταγγελία στην Αρχή κατά της Διαφθοράς για παραβιάσεις στο ΤΕΠΑΚ-Μέλη Επιτροπής φέρεται να βρίσκονται σε σύγκρουση συμφερόντων
Συνεχίζονται οι απάτες για δήθεν παραδώσεις ταχυδρομικών πακέτων
Εξήγησε τις ανακριτικές ενέργειες ο υπεύθυνος αξιωματικός μετά τις καταγγελίες κατά του Al Jazeera
Ένοχος για ανθρωποκτονία ο οδηγός του τετραπλού θανατηφόρου στη Λεμεσό
Υπό έλεγχο η πυρκαγιά στην επαρχία Λεμεσού-Σε επιφυλακή παραμένουν οι δυνάμεις
Αναζητά τρία πρόσωπα για κλοπές η Αστυνομία (pics)
«Ο δικαστής με τη 19χρονη Βρετανίδα επικρίθηκε έντονα για το εσφαλμένο της απόφασης και πήρε προαγωγή»