Χειροπέδες σε 19χρονο που εντοπίστηκαν στην κατοχή του και το διαμέρισμα του ναρκωτικά

Στη σύλληψη ενός προσώπου ηλικίας 19 ετών, προχώρησε η Αστυνομία στη Λεμεσό, στο πλαίσιο διερεύνησης υπόθεσης που αφορά παράνομη κατοχή, χρήση και κατοχή ναρκωτικών με σκοπό την προμήθεια.

Συγκεκριμένα, μέλη της ΥΚΑΝ, μετά από αξιολόγηση πληροφοριών, εντόπισαν χθες το απόγευμα στη Λεμεσό, τον 19χρονο, ο οποίος όταν αντιλήφθηκε τα μέλη της Αστυνομίας, προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας.

200

Ο 19χρονος ανακόπηκε από τους αστυνομικούς και στην κατοχή του εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν πέντε σακουλάκια που περιείχαν 509 γραμμάρια κάνναβης. Σε έρευνα που ακολούθησε στο διαμέρισμα του, εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν μία ζυγαριά ακριβείας με ίχνη κάνναβης και 15 γραμμάρια κάνναβης.

Ο 19χρονος συνελήφθη για αυτόφωρο αδίκημα και τέθηκε υπό κράτηση για διευκόλυνση των ανακρίσεων.

Η ΥΚΑΝ (Επαρχιακό Κλιμάκιο Λεμεσού) διερευνά την υπόθεση.

Δειτε Επισης

Ψάχνουν τους επιτήδειους πίσω από τη φονική πυρκαγιά-Καμιά σύλληψη επί τους παρόντος από την Αστυνομία
Χειροπέδες σε 29χρονη υπεύθυνη καταστήματος-Πωλούσε προϊόντα με ναρκωτικά
Παραβίασαν ηλεκτρονικό πορτοφόλι εταιρείας και έκλεψαν κρυπτονομίσματα αξίας 458 χιλιάδων ευρώ
Καταγγέλλει εμπρησμούς και στην Ορούντα ο Λογγίνος-«Θεάθηκε αυτοκίνητο να βάζει τρεις εστίες»
Μαρτυρία για τη φονική πυρκαγιά-«Ξεκίνησε από τον δρόμο προς το Άρσος, όχι από τον ποταμό ή από τον σκουπιδότοπο»
Περιπολίες της Αστυνομίας μετά από καταγγελίες για κλοπές σε σπίτια που έχουν υποστεί ζημιές
Ζημιές σε 191 κατοικίες, κάηκαν 120 οχήματα-Συνεχίζεται η καταγραφή ζημιών στην ορεινή Λεμεσό (pics)
LIVE: Στεγάστηκαν μέσω της Πολιτικής Άμυνας 160 άτομα-Μεταφέρθηκαν σε σπίτια, ξενοδοχεία και κέντρα φιλοξενίας
Η φωτιά που έσβησε την ελπίδα και οι δηλώσεις Χαρτσιώτη-Παναγιώτου που «αναζωπύρωσαν» τις αντιδράσεις
Ο τρόπος λειτουργίας του RescEU, η ανάγκη στήριξης της Κύπρου και το αίτημα των ευρωβουλευτών