Συνελήφθη 32χρονος για κλοπή 530 ευρώ από κατοικία-Επιτέθηκε και έβρισε αστυνομικούς

Συνελήφθη το βράδυ της Τρίτης, άντρας ηλικίας 32 ετών, σχετικά με υπόθεση διάρρηξης κατοικίας και κλοπής.

Σύμφωνα με καταγγελία από την ένοικο της κατοικίας, η διάρρηξη διαπράχθηκε το πρωί χθες, μεταξύ των ωρών 0500 – 0600. Από την κατοικία κλάπηκε χρηματικό ποσό 530 ευρώ.

Από τις αστυνομικές εξετάσεις προέκυψαν στοιχεία εναντίον του 32χρονου. Εκδόθηκε δικαστικό ένταλμα σύλληψης του και αυτός εντοπίστηκε και συνελήφθη λίγο πριν τις 8.30 το βράδυ της Τρίτης, από μέλη του ΤΑΕ Αμμοχώστου. Στην κατοχή του εντοπίστηκε το χρηματικό ποσό των 350 ευρώ.

Κατά τον εντοπισμό του, βρισκόταν σε κατάσταση μέθης, εξύβρισε και επιτέθηκε εναντίον των μελών της Αστυνομίας και προέβαλε αντίσταση κατά τη σύλληψη του.

Δειτε Επισης

Νέες ισραηλινές επιθέσεις στο κέντρο της Δαμασκού-Χτυπήματα σε κυβερνητικά κτίρια (vids)
ΒΙΝΤΕΟ: Το ισραηλινό χτύπημα στη Δαμασκό σε live μετάδοση από τηλεοπτικά κανάλια
Απορρίφθηκε η έφεση του ΥΠΑΝ για διαδοχικές ετήσιες συμβάσεις παροχής υπηρεσιών
Πάνω από 500 οι αδειοδοτημένες δομές προσχολικής ηλικίας στους καταλόγους ΥΚΕ
Ισραηλινή επίθεση στη Δαμασκό-Για κτύπημα στο Αρχηγείου του Γενικού Επιτελείου Στρατού της Συρίας κάνουν λόγο οι IDF
Καλή ευκαιρία θεωρεί την πολυμερή η Αννίτα για να προβληθούν οι θέσεις μας υπέρ της επανέναρξη-«Η μόνη που πρέπει να εκτίθεται είναι η Τουρκία»
Ποινή φυλάκισης ενός έτους και οκτώ μηνών στον Ιμάμογλου αλλά όχι πολιτική απαγόρευση
Παραπέμπει σε Ήλιος, Μαρί και Συνεργατισμό για το πόρισμα ΤΑΚΑΤΑ το Άλμα-«Η κρατική αδράνεια σκοτώνει»
Διευκρινίσεις από Τμήμα Αλιείας-«Μόνο ένα περιστατικό ρύπανσης από πετρελαιοειδή σε θάλασσα της Λεμεσού»
Εξέλιξη στην υπόθεση βιασμού της Ν.Τ μετά την ανταλλαγή επιστολών-Εξαιρείται ο Αγγελίδης από τον χειρισμό κατόπιν αιτήματός της