Έκλεψε τη τσάντα 68χρονης ενώ κολυμπούσε σε παραλία στη Λεμεσό-Συνελήφθη 27χρονος

Στη σύλληψη άντρα ηλικίας 27 ετών, μετά τον εντοπισμό στην κατοχή του κλοπιμαίας περιουσίας, προχώρησαν τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνομίας, λίγο πριν τις 2.00 το μεσημέρι της Δευτέρας. Η κλοπή διαπράχθηκε λίγο νωρίτερα και συγκεκριμένα γύρω στις 12.45 το μεσημέρι, σε παραλία στη Λεμεσό.

Σύμφωνα με καταγγελία γυναίκας ηλικίας 68 ετών, μετέβηκε για κολύμπι στην παράλια περιοχή και άφησε στην παραλία τη τσάντα της, που περιείχε δύο κινητά τηλέφωνα, ένα πορτοφόλι με χρηματικό ποσό 200 ευρώ, και τραπεζικές κάρτες, καθώς και ρουχισμό. Τελειώνοντας το κολύμπι και επιστρέφοντας στην παραλία, γύρω στη 1.15 το μεσημέρι, διαπίστωσε ότι η περιουσία της είχε κλαπεί.

Η 68χρονη εξέφρασε υποψίες εναντίον άγνωστου της υπόπτου, τον οποίο είχε δει γύρω στις 12.45 το μεσημέρι, να βρίσκεται στο σημείο όπου βρισκόταν και η τσάντα της.

Η ίδια ανάφερε την περιγραφή του υπόπτου, με τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης που έσπευσαν για εξετάσεις στην περιοχή, να εντοπίζουν στην περιοχή Επίχωσης, τον 27χρονο ο οποίος ομοίαζε με την περιγραφή του υπόπτου.

Στην κατοχή του 27χρονου εντοπίστηκαν τα δύο κινητά τηλέφωνα, χρηματικό ποσό 140 ευρώ, και αριθμός πακέτων τσιγάρων, ενώ σε έρευνες που έγιναν στην περιοχή εντοπίστηκε πεταγμένη σε ανοιχτό χώρο και η υπόλοιπη περιουσία της 68χρονης.

Ο 27χρονος συνελήφθη από τα μέλη της Ποδηλατικής Αστυνόμευσης, ενώ ανακρινόμενος στη συνέχεια, φέρεται να ομολόγησε την κλοπή.

Ο Κεντρικός Αστυνομικός Σταθμός Πόλεως Λεμεσού διερευνά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Εκατοντάδες Labubu μαϊμού κατάσχεσε το Τμήμα Τελωνείων
Με το «όραμα των δύο κρατών», προαπαιτούμενα τα «τρία άλφα» και μπόλικη μουρμούρα πάει στη Νέα Υόρκη ο Τατάρ
Καταζητείται 37χρονος για υπόθεση κλοπής στην Αγία Νάπα
Ποινή φυλάκισης έξι ετών σε 30χρονο για εμπρησμό κατοικίας
Με παραπομπή στο πόρισμα Πολυβίου οι ευθύνες στους υπουργούς Αναστασιάδη για ΤΑΚΑΤΑ-«Η πολιτική ευθύνη δεν αφορά το γάτζωμα σε μια καρέκλα»
Τριανταπεντάχρονος δάγκωσε αστυνομικό στη Λεμεσό-Συνελήφθη μετά από καταδίωξη
Ψάχνουν τα ιατρικά αρχεία του πιλότου της Air India-Οι φήμες για κατάθλιψη και άλλα ψυχικά προβλήματα
Αδειάζει πρώην Γενικούς Διευθυντές, Διεύθυνση ΗΜΥ και Αστυνομία το πόρισμα για ΤΑΚΑΤΑ-«Αμέλεια και/ή αδιαφορία»
Τα 32 δευτερόλεπτα μέχρι την καταστροφή του αεροσκάφους της Air India-Τι έγινε στο πιλοτήριο και οι διακόπτες καυσίμου
Financial Times: Ο Τραμπ ρώτησε τον Ζελένσκι αν μπορεί να χτυπήσει τη Μόσχα, εάν πάρει όπλα μεγάλου βεληνεκούς