Στο εξοχικό του θύματος το φονικό στην Πάφο-Προμελετημένο το έγκλημα του 78χρονου
14:20 - 13 Ιουλίου 2025

Από τις εξετάσεις μέχρι στιγμής, η Αστυνομία Πάφου οδηγείται στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για φόνο εκ προμελέτης του 73χρονου Αριστείδη Σιαμπτάνη, από χωριό της επαρχίας Πάφου, που διαπράχθηκε το πρωί της Κυριακής στην Τίμη.
Σύμφωνα με τον βοηθό Αστυνομικό Διευθυντή Επιχειρήσεων Πάφου Μιχάλη Νικολάου, οι εξετάσεις για την εγκληματική ενέργεια, που διαπράχθηκε σε βάρος 73χρονου, συνεχίζονται.

Σε δηλώσεις του ο κ. Νικολάου ανέφερε πως σήμερα γύρω στις 11:10 πολίτης εντόπισε σε αυλάκι παραπλεύρως του δρόμου που οδηγεί προς τον αερολιμένα Πάφου το πτώμα ενός άντρα. Έχει, είπε ,αναγνωριστεί ότι πρόκειται για Ελληνοκύπριο κάτοικο της Επαρχίας Πάφου, ο οποίος διαθέτει πλησίον της σκηνής που εντοπίστηκε περιβόλι και εξοχική κατοικία.

Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις είπε ο κ. Νικολάου η Αστυνομία Πάφου οδηγείται στο συμπέρασμα ότι πρόκειται για φόνο εκ προμελέτης.
Αναμένεται στη σκηνή, να μεταβούν για αυτοψία η διευθύντρια της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας, Αγγελική Παπέττα και ο ιατροδικαστής Ορθόδοξος Ορθοδόξου.

Η σκηνή αποκλείστηκε από μέλη της Αστυνομία, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται για διαλεύκανση των συνθηκών θανάτου του 73χρονου.
Παράλληλα οι Αρχές προχώρησαν στη σύλληψη ενός προσώπου, ηλικίας 78 ετών, ο οποίος φέρεται να σκότωσε το θύμα με κυνηγετικό όπλο.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Δολοφονία ηλικιωμένου στην Πάφο, βρέθηκε μέσα σε χαντάκι-Συνελήφθη 80χρονος
