Συνελήφθη ο 53χρονος φερόμενος δράστης της απόπειρας φόνου στο Πισσούρι-Δίνει μάχη για τη ζωή ο 30χρονος
07:40 - 13 Ιουλίου 2025

Στη σύλληψη ενός 53χρονου, φερόμενου ως δράστη, της απόπειρας φόνου που διαπράχθηκε το απόγευμα του Σαββάτου στο Πισσούρι, προχώρησε η Αστυνομία. Tην ίδια ώρα, ο 30χρονος θύμα της απόπειρας δίνει μάχη για τη ζωή, ενώ οι δύο άνδρες φαίνεται να είχαν προσωπικές διαφορές στο παρελθόν.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 16:00 μετά από λογομαχία των δύο, σε χώρο στάθμευσης υπεραγοράς στο Πισσούρι , ο 53χρονος φέρεται να επιτέθηκε με μαχαίρι εναντίον του 30χρονου από το Πισσούρι, με αποτέλεσμα να τον τραυματίσει σοβαρά.
Από εξετάσεις που ακολούθησαν, διαπιστώθηκε ότι ο 30χρονος, έφερε τραύματα σε διάφορα μέρη του σώματος του από νήσσον και τέμνων όργανο.
Ακολούθως μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου διαπιστώθηκε ότι πέραν από τα τραύματα τα οποία έφερε σε διάφορα μέρη του σώματος του, έφερε επίσης και σοβαρή αιμορραγία στην περιοχή του τραχήλου, με αποτέλεσμα να διασωληνωθεί και να εισαχθεί εσπευσμένα στο χειρουργείο με την κατάσταση της υγείας του στο παρόν στάδιο, να κρίνεται σοβαρή αλλά σταθερή.
Ο 53χρονος φέρεται να εγκατέλειψε τη σκηνή με τη σύζυγο του πριν από την άφιξη της Αστυνομίας., ενώ είκοσι λεπτά μετά τα μεσάνυχτα συνελήφθη ως ύποπτος για απόπειρα φόνου και για πράξεις που σκοπεύουν σε πραγματική σωματική βλάβη
Εντός της ημέρας ο 53χρονος αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λεμεσού, για σκοπούς έκδοσης διατάγματος προσωποκράτηση του.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, ανακρινόμενος δεν αναφέρει γραπτώς οτιδήποτε, επικαλούμενος το δικαίωμα του για την παρουσία δικηγόρου του, ο οποίος λόγω του προχωρημένου της ώρας, δεν μπορούσε να παρευρεθεί.
Το Τμήμα Ανιχνεύσεως Εγκλημάτων Λεμεσού, σε συνεργασία με τον Αστυνομικό Σταθμό Πισσουρίου, συνεχίζουν τις εξετάσεις.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Απόπειρα φόνου στη Λεμεσό-Διασωληνωμένος 30χρονος που μαχαιρώθκε έξω από υπεραγορά
