Σε αναστολή όλη η Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας στη σκιά της υπόθεσης Μουρτζούκου

Με απόφαση του υπουργού Δικαιοσύνης, Γιώργου Φλωρίδη, από σήμερα 10 Ιουλίου αναστέλλεται η λειτουργία ολόκληρης της Ιατροδικαστικής Υπηρεσίας Πάτρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η απόφαση ελήφθη λόγω σοβαρών δυσλειτουργιών που διαπιστώθηκαν στη συγκεκριμένη υπηρεσία: ένας ιατροδικαστής έχει αποβιώσει, η μέχρι πρότινος προϊσταμένη έχει τεθεί σε αργία, ένας ακόμη παραιτήθηκε, ενώ ο τέταρτος φέρεται να εμπλέκεται στην υπόθεση της Ειρήνης Μουρτζούκου.

Υπενθυμίζεται ότι από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Πάτρας είχαν συνταχθεί εκθέσεις τόσο για τον θάνατο ενός εκ των παιδιών της Ρούλας Πισπιρίγκου όσο και για τα δύο βρέφη που ομολόγησε η Ειρήνη Μουρτζούκου ότι δολοφόνησε.

Η αναστολή λειτουργίας θα διαρκέσει έως ότου ολοκληρωθεί η αναδιοργάνωση και η πλήρης στελέχωση της υπηρεσίας. Στο μεταξύ, τα περιστατικά που προκύπτουν στην περιοχή θα καλύπτονται από την Ιατροδικαστική Υπηρεσία Κορίνθου.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Tερματισμό πολλαπλών συντάξεων για μελλοντικούς αξιωματούχους ψήφισε η Βουλή
Επιμένει το ΑΚΕΛ για Αγγελίδη, κατηγορεί για συγκάλυψη Προεδρικό και Πινδάρου-«Παραμένει γαντζωμένος στην καρέκλα του»
Κατεπείγουσα προκαταρκτική εξέταση για τους ιατροδικαστές της Πάτρας μετά από καταγγελίες για θανάτους βρεφών
Ένταση στη δίκη για την Κυριακή-«Δεν είναι γυναικοκτόνος», «εσύ πηγαίνεις και βλέπεις το παιδί σου, εγώ τα μάρμαρα»
Απλήρωτοι παραμένουν δικηγόροι και εμπειρογνώμονες στην θανατική ανάκριση για Θανάση-Εκκρεμεί απόφαση Υπουργικού
Μαχαίρωσε τον πατέρα του 31χρονος στη Λευκωσία-Στο νοσοκομείο 69χρονος
Ανέλαβαν την ευθύνη για την επίθεση στον ΔΗΣΥ αντιεξουσιαστές-Το βίντεο από το «χτύπημα» και η... προκήρυξη
Συναντήθηκε με το πατριωτικό κίνημα των τ/κ ο Πρόεδρος-«Μέγιστη επιδίωξη να επαναρχίσουν οι συνομιλίες»
Ζητά αποζημιώσεις από τη Ρωσία για την κατάρριψη του αεροσκάφους MH17 η Αυστραλία
Πρωτοφανής επίθεση στην Ελλάδα-Νεαρός έριξε αντισηπτικό σε κεφάλι 16χρονου και του έβαλε φωτιά