Μετέτρεψε το βαν του σε αποθήκη για τα αδασμολόγητα καπνικά ο 60χρονος-Απασχόλησε ξανά τις Αρχές

Ένα ολόκληρο βαν γεμάτο με καπνικά εντόπισε η Αστυνομία και το Τμήμα Τελωνείων κατά την συντονισμένη επιχείρησή τους, το μεσημέρι της Τρίτης στη Λάρνακα.

Σύμφωνα με το Τμήμα Τελωνείων, σήμερα μέλη του ΟΠΕ Λευκωσίας και Λάρνακας ενημέρωσαν λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, ότι σε έρευνα που διενήργησαν, σε όχημα εμπορικού τύπου καθώς και σε ακινητοποιημένο όχημα-αποθήκη στη κτηνοτροφική περιοχή Αραδίππου, εντόπισαν μεγάλη ποσότητα καπνικών προϊόντων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Έστησαν επιχείρηση και εντόπισαν εκατοντάδες κούτες καπνικών-Συνελήφθη 60χρονος

Συγκεκριμένα εντοπίστηκαν 759 κούτες των 200 τσιγάρων η κάθε μία, 234 κούτες θερμαινόμενων τσιγάρων και 71 κιλά και 350 γραμμάρια καπνού για στριφτό τσιγάρο, τα οποία δεν έφεραν τη σήμανση για το βλαβερό του καπνίσματος στην ελληνική και τουρκική γλώσσα, αλλά ούτε και το χαρακτηριστικό ασφαλείας και το μοναδικό κωδικό ιχνηλασιμότητας, ενδείξεις ότι ήταν αδασμοφορολόγητα.

Kapnika_1

Ο Ελληνοκύπριος ύποπτος, ο οποίος έχει απασχολήσει και στο παρελθόν το Τμήμα Τελωνείων για παρόμοια αδικήματα, συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα και οδηγήθηκε σε κρατητήριο για περαιτέρω ανακρίσεις.

Kapnika_2 (1)

Τα πιο πάνω καπνικά προϊόντα, αφού καταμετρήθηκαν, κατασχέθηκαν από τους λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, όπως και το ένα όχημα που χρησιμοποιούνταν για την μεταφορά τους. Ο συλληφθέντας θα οδηγηθεί αύριο ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας, για την έκδοση διατάγματος κράτησης του. Η υπόθεση τυγχάνει διερεύνησης από το Αρχιτελωνείο.

Kapnika_2

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Εξαιρετικές οι σχέσεις Κύπρου και ΗΠΑ-Έχουν φτάσει σε άλλο επίπεδο, τα καλύτερα έπονται»
Ανεγείρει Κέντρο Ημερήσιας Φρροντίδας για άτομα με αναπηρία η Eurobank
Στη λεγόμενη «προεδρία» στα κατεχόμενα ο Φειδίας-Έλαβε συνέντευξη από τον Τατάρ
Καταγγελία Ελεγκτών Εναέριας Κυκλοφορίας για παράνομες ηχογραφήσεις συνομιλιών στο Κέντρο Ελέγχου Λευκωσίας
Χειρίζεται τη σύλληψη του Ελλαδίτη στα κατεχόμενα το ΥΠΕΞ-Διαβήματα μέσω Τεχνικής Επιτροπής
Aσύλληπτη τραγωδία με νεκρό δίχρονο στην Ισπανία-Πατέρας το ξέχασε στο όχημα εν μέσω καύσωνα
Σε μια εβδομάδα η τελευταία συνάντηση για ΑΤΑ-Μηδαμινές ελπίδες για θετική κατάληξη
Τραγωδία στην Ελλάδα-Νεκρή δεκατετράχρονη που έπεσε από γέφυρα
Συναντήθηκε με τον Ντάουτι η Ολγκίν-Πήρε διαβεβαιώσεις από Βρετανία για στήριξη των προσπαθειών της στο Κυπριακό
Έξαλλος ο Ερντογάν για τη γελοιογραφία του Μώαμεθ-«Άθλια προβοκάτσια»