Δραματικό βίντεο από βύθιση σκάφους στο Μπαλί-Τουρίστες έσπασαν τα παράθυρα, βούτηξαν στο νερό για να σωθούν

Δραματικές σκηνές εκτυλίχθηκαν πριν από λίγα 24ωρα στο Μπαλί της Ινδονησίας όταν ένα τουριστικό σκάφος με 89 επιβάτες άρχισε να βυθίζεται αφού το χτύπησε κύμα.

Το ατύχημα, από το οποίο ευτυχώς κανείς δεν έχασε τη ζωή του, σημειώθηκε την περασμένη Τετάρτη όταν ένα μεγάλο κύμα χτύπησε το τουριστικό σκάφος, ενώ αυτό ήταν στο νησί Nusa Lembongan.

Σύμφωνα με την τοπική ακτοφυλακή, το κύμα «έκανε το σκάφος να γείρει προς τα αριστερά και να χάσει την ισορροπία του». Το εν λόγω τουριστικό μπορεί να μεταφέρει έως 125 επιβάτες.

Σε βίντεο που έχουν καταγράψει επιβάτες αποτυπώνεται ο τρόμος, όταν αντιλήφθηκαν ότι το σκάφος βυθίζεται, αλλά και οι δραματικές προσπάθειες να το εγκαταλείψουν, πριν αυτό να βρεθεί κάτω από το νερό.

«Μέσα στο σκάφος ήταν μωρά, μικρά παιδιά, ηλικιωμένοι. Τα πέντε λεπτά που πέρασαν μέχρι να βυθιστεί μου φάνηκαν αιώνες. Εγώ αυτό που έκανα ήταν να σπάσω ένα από τα παράθυρα με το πόδι μου. Δεν το σκέφτηκα δύο φορές. Και ξέρω ότι με την κίνηση αυτή έσωσα 3,4,5,6 ανθρώπους» είπε για ό,τι συνέβη στο Μπαλί η 24χρονη Λορίν Νταγκ, η οποία ταξίδεψε στην Ινδονησία για να γιορτάσει τα γενέθλιά της.

«Οι άνθρωποι έπεφταν ο ένας πάνω στον άλλο και πηδούσαν από το σκάφος σε άλλες βάρκες. Υπήρχαν άνθρωποι μέσα στο νερό που κινδύνευσαν να συνθλιβούν. Παντού υπήρχε πανικός» πρόσθεσε η 24χρονη.

Από τους επιβάτες του τουριστικού σκάφους, οι 77 ήταν τουρίστες και οι 12 από την Ινδονησία.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Άνοιξε ο δρόμος για την πώληση Eurofighter στην Αγκυρα-Η Τουρκία και η Βρετανία υπέγραψαν συμφωνία
Δεκατετράχρονος βρέθηκε νεκρός από το κρύο σε ηφαίστειο στα 4.700 μέτρα-Το ανατριχιαστικό τελευταίο του μήνυμα
Για μαζικό λιμό στη Γάζα προειδοποιούν ανθρωπιστικές οργανώσεις-Πάνω από 20 παιδιά πέθαναν από υποσιτισμό σε 72 ώρες
Στο 15% οι αμερικανοί δασμοί στα ιαπωνικά αυτοκίνητα έπειτα από συμφωνία
Συζήτηση και ενημέρωση για την κατάσταση στη Μέση Ανατολή στο Συμβούλιο Ασφαλείας του ΟΗΕ
Δασμούς 19% στις εισαγωγές από τις Φιλιππίνες ανακοίνωσε ο Τραμπ
Πέθανε ο θρύλος της heavy metal Οζι Οζμπορν σε ηλικία 76 ετών
Οι ΗΠΑ αποσύρονται από την UNESCO καταγγέλλοντας μεροληψία κατά του Ισραήλ
Ρωσική επίθεση στην Ουκρανία προκάλεσε ζημιές σε εγκαταστάσεις παραγωγής φυσικού αερίου
Τα σενάρια και οι φήμες για την τραγωδία στην Ινδία-Ο διάλογος στο πιλοτήριο περιπλέκει την έρευνα