Έκλεψε μοτοποδήλατο και το έκρυψε στο σπίτι του-Συνελήφθη 17χρονος
07:35 - 09 Ιουνίου 2025

Στη σύλληψη ενός 17χρονου που διαπιστώθηκε ότι έκλεψε μοτοποδήλατο την περασμένη Τετάρτη στη Λεμεσό, προχώρησε η Αστυνομία, το βράδυ της Κυριακής, στη Λεμεσό.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, μέλη του ΟΠΕ Λεμεσού διενήργησαν γύρω στις 9:00 το βράδυ, έρευνα σε κατοικία στη Λεμεσό, όπου εντόπισαν μοτοποδηλάτο, το οποίο είχε κλαπεί. Με τον εντοπισμό του μοτοποδηλάτου χθες βράδυ, τα μέλη του ΟΠΕ προχώρησαν στη σύλληψη 17χρονου, στην παρουσία του οποίου έγινε η έρευνα, για το αυτόφωρο αδίκημα της παράνομης κατοχής περιουσίας.
Η κλοπή του μοτοποδηλάτου καταγγέλθηκε στην Αστυνομία στις 04 Ιουνίου.
Σύμφωνα με την καταγγελία, το μοτοποδήλατο κλάπηκε το βράδυ μεταξύ 03 και 04 Ιουνίου, ενώ ήταν σταθμευμένο, στον χώρο στάθμευσης οχημάτων, στην κατοικία του ιδιοκτήτη του, στη Λεμεσό.
Την υπόθεση διερευνά ο Κεντρικός Σταθμός Πόλεως Λεμεσού.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Φωτιά σε τετράτροχη στην Αγία Νάπα-Καταστράφηκε ολοσχερώς
