Μαχαιρώματα στη Λεμεσό-Aριθμός προσώπων επιτέθηκε σε 23χρονο ενώ περπατούσε

Επίθεση από τέσσερις ομοεθνείς τους δέχθηκαν δυο πρόσωπα ινδικής καταγωγής, στη Λεμεσό.  Ένας εξ αυτών νοσηλεύεται στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού εκτός κινδύνου, φέροντας τραύματα από μαχαίρι.

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το περιστατικό σημειώθηκε μισή ώρα μετά τα μεσάνυχτα, στην περιοχή Ζακακίου, ενώ  23χρονος και  24χρονος περπατούσαν στον δρόμο. Τέσσερα πρόσωπα φέρονται να αποβιβάστηκαν από όχημα και να τους επιτέθηκαν, τραυματίζοντας τον 23χρονο με μαχαίρι, πριν εγκαταλείψουν τη σκηνή.

 Ο 23χρονος μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Λεμεσού, όπου του έγινε συρραφή τραυμάτων που φέρει στο κεφάλι και τα χέρια, και νοσηλεύεται εκτός κινδύνου.

Το ΤΑΕ Λεμεσού πραγματοποιεί εξετάσεις για εντοπισμό και σύλληψη των δραστών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Δειτε Επισης

Την ετοιμότητα της Κύπρου να αναλάβει ρόλο στη Μ. Ανατολή τόνισε ο ΠτΔ στην ΕΕ-Ειδική προσθήκη στα συμπεράσματα για άμυνα
Σε ύφεση η πυρκαγιά στην Παλαιά Φώκαια-Παραδόθηκαν στις φλόγες σπίτια, απομακρύνθηκαν πολίτες (pics)
Εγκρίθηκε ομόφωνα ο προϋπολογισμός 100 εκατομμυρίων για κουρεμένους-Αρχίζει η καταβολή αποζημιώσεων
Κατασχέθηκαν πάνω από 6.000 προϊόντα μαϊμού από κατάστημα στην Πάφο
Ικανοποιημένος ο Πρόεδρος-«Ο Μακρόν είπε στον Ερντογάν πως η πρόοδος στα ευρωτουρκικά περνά από το Κυπριακό»
Συγκλονιστικές εικόνες από τη φωτιά στην Ελλάδα-Έγιναν στάχτη σπίτια, μάχη για πλήρη έλεγχο
Συμφωνίες με Ελλάδα για διασταυρούμενες μεταμοσχεύσεις νεφρών ενέκρινε η Βουλή
Xαιρετίζει τη ψήφιση πρότασης νόμου για εγκλωβισμένους αγοραστές το ΥΠΕΣ-«Τέλος στο αδιέξοδο για 9.497 περιπτώσεις»
Παρατείνεται η χρονική περίοδος για κρατική χρηματοδότηση στον ΟΚΥπΥ
Nέα κίτρινη προειδοποίηση-Σκαρφαλώνει στους 41 βαθμούς ο υδράργυρος