Εγκαύματα υπέστησαν οι ένοικοι της οικίας που κάηκε στη Μαλούντα-Προσπαθούσαν να ετοιμάσουν φαγητό

Ελαφρά εγκαύματα υπέστησαν οι ένοικοι της κατοικίας στην οποία ξέσπασε πυρκαγιά το πρωί της Τετάρτης μεταξύ των Κοινοτήτων Αρεδιού - Μαλούντας.

Σύμφωνα με νεότερη ενημέρωση από τον εκπρόσωπο Τύπου της Πυροσβεστικής Ανδρέα Κεττή, η πυρκαγιά τέθηκε υπό πλήρη έλεγχο, ενώ πέντε μεταλλικά υποστατικά που χρησιμοποιούνταν για διαμονή και αποθήκευση κάηκαν. Οι ένοικοι υπέστηκαν ελαφριά εγκαύματα και τους παρασχέθηκαν οι Πρώτες Βοήθειες από ασθενοφόρο στο μέρος της πυρκαγιάς. Στο μέρος της πυρκαγιάς συνέδραμαν για την κατάσβεση και πυροσβεστικά οχήματα του Τμήματος Δασών και Κ.Π.Μ της Κοινότητας και πυροσβεστικό όχημα Μαλούντας όπως επίσης και της Μητρόπολης Ταμασού.

Η πυρκαγιά, όπως επισημαίνει ο κ. Κεττής φαίνεται να ξεκίνησε κατά την προσπάθεια των ενοίκων να παρασκευάσουν φαγητό σε μαγειρική εστία. Η οικία ήταν κατασκευασμένη από μεταλλικές δοκούς και πάνελ πολυουραιθάνης.

Λόγω της φύσης των υλικών η πυρκαγιά επεκτάθηκε αστραπιαία. Στο υποστατικό εντοπίστηκε και κύλινδρος ασετιλίνης ο οποίος έτυχε ανάλογης διαχείρισης από τα μέλη μας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πυρκαγιά σε οικία στη Λευκωσία-Επεκτάθηκε σε βοηθητικό υποστατικό

Δειτε Επισης

Πλησιάζει τους σαράντα βαθμούς ο υδράργυρος-Αναμένονται βροχές την Κυριακή
Παραδόθηκε στην Αστυνομία ο 43χρονος που καταζητείτο για υπόθεση ναρκωτικών και εντοπισμό 120 χιλιάδων ευρώ
Ασταμάτητη η δράση των εμπρηστών-Πυρπόλησαν δεύτερη φορά σε ενάμιση μήνα όχημα 70χρονου
Αντιδράσεις στη Γερμανία για τον διορισμό συνεργάτη του Σολτς στη θέση του υφυπουργού Άμυνας
Δέσμευση Κιμ πως η Βόρεια Κορέα θα υποστηρίξει άνευ όρων τη Ρωσία στον πόλεμo με την Ουκρανία
Επίθεση της Ρωσίας στο Κίεβο με βαλλιστικούς πυραύλους και drones-Εκρήξεις σε πολλές περιοχές της Ουκρανίας
Νεκρή γυναίκα και τρία παιδιά από πυρκαγιά σε πολυκατοίκα στην Τουρκία-Καρέ καρέ η επιχείρηση διασώσεων
Ανοίγει η αυλαία για τις Παγκύπριες Εξετάσεις με τα Νέα Ελληνικά-Στη μάχη για μία θέση 5,000 υποψήφιοι
Κατακλυσμός από επισκέπτες στα ξενοδοχεία του νησιού ενόψει του τριημέρου-«Τιμές για όλα τα βαλάντια»
Μέχρι 7000 οι επωφελούντες από το σχέδιο διακοπών για χαμηλοσυνταξιούχων-Ζητά αύξηση του κονδυλίου η ΕΚΥΣΥ