BINTEO: Αστυνομικοί στη Γαλλία έκαναν περιπολία στους πλημμυρισμένους δρόμους με μουσική από τον... Τιτανικό
10:55 - 27 Ιουνίου 2025

Ένα βίντεο που έχει γίνει viral κατέγραψε περιπολικό στη Γαλλία που έπαιξε μουσική για να ελαφρύνει το κλίμα στους πλημμυρισμένους δρόμους του Παρισιού μετά τις σφοδρές καταιγίδες.
Ισχυρές βροχοπτώσεις σάρωσαν τη Γαλλία το βράδυ της Τετάρτης, προκαλώντας σοβαρά προβλήματα και αφήνοντας πίσω τους δύο νεκρούς και δεκάδες τραυματίες. Οι βροχοπτώσεις ήταν τόσο έντονες που πλημμύρισαν δρόμους στο Παρίσι και προκάλεσαν ζημιές ακόμη και στην Εθνοσυνέλευση, το κέντρο της Γαλλικής Δημοκρατίας.
Η γαλλική αστυνομία ανέλαβε να περιπολεί στους πλημμυρισμένους δρόμους όχι μόνο για να διασφαλίσει τη δημόσια ασφάλεια, αλλά και για να αναπτερώσει το ηθικό των κατοίκων.
Σε μια ανάλαφρη στιγμή, οι αστυνομικοί εθεάθησαν να διασχίζουν τους δρόμους ενώ τραγουδούσαν την εμβληματική μελωδία από την ταινία «Τιτανικός».
Πηγή: Iefimerida
