Υπό οκταήμερη κράτηση η 19χρονη για τα 8,5 κιλά ναρκωτικά-Αναζητούν τον τελικό παραλήπτη

Το Επαρχιακό Δικαστήριο Λάρνακας εξέδωσε σήμερα διάταγμα κράτησης 8 ημερών εναντίον κοπέλας ηλικίας 19 ετών για διευκόλυνση των ανακρίσεων της Αστυνομίας σχετικά με διερευνώμενη υπόθεση παράνομης εισαγωγής και κατοχής 8,5 κιλών κοκαΐνης.

Υπενθυμίζεται ότι «μέλη της ΥΚΑΝ του αεροδρομίου Λάρνακας σε συνεργασία με λειτουργούς του Τμήματος Τελωνείων, στο πλαίσιο των κοινών ενεργειών για αποτροπή της εισαγωγής ναρκωτικών στη Κύπρο, ανέκοψαν την Τετάρτη 25 Ιουνίου, για έλεγχο αποσκευών, γυναίκα ηλικίας 19 ετών, η οποία αφίχθηκε από χώρα του εξωτερικού».

Κατά τον ακτινοδιαγνωστικό έλεγχο της αποσκευής διαφάνηκε ότι ενδεχομένως να περιέχει ναρκωτικές ουσίες και οι Τελωνειακοί λειτουργοί προχώρησαν σε φυσικό έλεγχο της αποσκευής κατά τον οποίο εντοπίστηκαν 13 συσκευασίες με περιεχόμενο λευκή σκόνη που διαπιστώθηκε ότι ήταν κοκαΐνη, συνολικού μικτού βάρους 8 κιλών και 760 γραμμαρίων.

Η 19χρονη συνελήφθηκε για αυτόφωρα αδικήματα και η αποσκευή με τα ναρκωτικά κατασχέθηκαν από το Τμήμα Τελωνείων.

Σήμερα η 19χρονη οδηγήθηκε ενώπιον του Επαρχιακού Δικαστηρίου Λάρνακας το οποίο εξέδωσε εναντίον της διάταγμα κράτησης για οκτώ μέρες.

Την υπόθεση διερευνά το Επαρχιακό Κλιμάκιο Λάρνακας της ΥΚΑΝ, η οποία αναζητεί την πορεία των ναρκωτικών και τον τελικό παραλήπτη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Νέες καταγγελίες για την απάτη με SMS για δήθεν πληρωμή εξώδικων-Πώς δρουν οι επιτήδειοι (pics)
Έπεσαν νέες προαγωγές, προκαλούν παρενέργειες-Προς το παρόν δεν έγιναν μεταθέσεις
Αρχίζει η πειθαρχική δίωξη Κατσουνωτού δήλωσε ο Χαρτσιώτης-Σταύρου και Κωνσταντίνου στα μέλη της Επιτροπής
Σε πολυτραυματισμό οφείλεται ο θάνατος του 74χρονου που σκοτώθηκε από ανατροπή βυτιοφόρου στη Λεμεσό
Συνελήφθησαν όλοι εμπλεκόμενοι της αιματηρής συμπλοκής-Επαναξιολογούνται τα κίνητρα της υπόθεσης
Στις 22 Ιουλίου η απόφαση για Ζαννέτου-Κατατέθηκε η ιατρική βεβαίωση για άσθμα, έδειξε κακοβουλία η υπεράσπιση
Επιστολή διοικητών του Αρχιλοχία στο Δικαστήριο που ζητούν επιείκεια για το θάνατο Γιαννιού-«Ήταν ένα στιγμιαίο λάθος»
Τερμάτισε το διορισμό Αριστοτέλους στο ΥΠΑΜ η ΕΔΥ-Διορίστηκε αναπληρωματικός ΓΔ ο Ελλίκος Ηλία
Θλίψη στην Αστυνομία για το χαμό του αστυφύλακα Ανδρέα Ανδρέου-Νοσηλευόταν σε κέντρο της Αυστρίας
Ολιστικό πλαίσιο για αντιμετώπιση των ναρκωτικών παρουσίασε ο ΔΗΣΥ-Εισηγείται δήμευση περιουσιών εμπόρων