Δύο σοβαρά τραυματίες από αιματηρή συμπλοκή σε δομή ανηλίκων-Στο νοσοκομείο άλλοι τρεις
06:51 - 26 Ιουνίου 2025

Πέντε τραυματίες, εκ των οποίων οι δύο σοβαρά, είναι ο απολογισμός συμπλοκής που σημειώθηκε το βράδυ της Τετάρτης, σε δομή ανηλίκων στη Λάρνακα.
Σύμφωνα με την Αστυνομία, γύρω στις 22:40 λήφθηκε πληροφορία για συμπλοκή ανάμεσα σε αριθμό προσώπων, έξω από τη δομή ανηλίκων και αμέσως στη σκηνή μετέβησαν μέλη της Δύναμης τα οποία διαπίστωσαν ότι υπήρχαν πέντε τραυματίες, όλοι από τη Συρία.
Στη σκηνή κλήθηκαν ασθενοφόρα, τα οποία μετέφεραν τους τραυματίες στο Νοσοκομείο, όπου διαπιστώθηκε ότι δύο εξ΄ αυτών έφεραν σοβαρά τραύματα και κρατήθηκαν για νοσηλεία, ενώ οι υπόλοιποι τρεις έλαβαν τις πρώτες βοήθειες και απολύθηκαν. Σημειώνεται ότι άλλα δύο πρόσωπα δεν τραυματίστηκαν από τη συμπλοκή.
Από τις μέχρι στιγμής εξετάσεις των Αρχών διαπιστώνεται ότι η συμπλοκή σημειώθηκε λόγω προσωπικών διαφορών ανάμεσα στους εμπλεκόμενους, ενώ μέχρι στιγμής δεν έχουν προκύψει συλλήψεις για την υπόθεση.
Την υπόθεση διερευνά το ΤΑΕ Λάρνακας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:
- Η Κυβέρνηση που αναίρεσε τον εαυτό της μέσα σε λίγες ώρες, οι τριγμοί από τις καταγγελίες Κρις και το ερώτημα για τα 300(000) έγγραφα
- Την ίδια μέρα με το θανατηφόρο του Όξινου τραυματίστηκε και γυναίκα από ΤΑΚΑΤΑ-Υπέστη βλάβη στην όρασή της
- Δεν παραδέχονται άλλοι τρεις για το ξυλοδαρμό και την απαγωγή στην Ξυλοφάγου-Στις 9 Ιουλίου απαντούν οι τελευταίοι
- Ποινή φυλάκισης με αναστολή σε 19χρονο που κατέβασε τα παντελόνια και ούρησε περιπολικό στην Αγία Νάπα
