Την Πέμπτη η τελευταία μέρα των Παγκυπρίων Εξετάσεων Πρόσβασης 2025

Την Πέμπτη, 26 Ιουνίου είναι η τελευταία ημέρα των εξεταζόμενων μαθημάτων για τις Παγκύπριες Εξετάσεις Πρόσβασης 2025 και γύρω στις 22 Ιουλίου αναμένεται να γίνει η ανακοίνωση των αποτελεσμάτων και η κατανομή των θέσεων στα Πανεπιστήμια της Κύπρου και τις Στρατιωτικές Σχολές της Ελλάδας

Η τελευταία εβδομάδα των Παγκύπριων Εξετάσεων Πρόσβασης 2025, ξεκινά σήμερα Δευτέρα με τη διεξαγωγή των εξεταζόμενων μαθημάτων: Βιολογία, Λατινικά και Αρχιτεκτονικό Σχέδιο Τεχνικών Σχολών (Θεωρητική Κατεύθυνση).

Στην Βιολογία αναμένεται να παρακαθίσουν γύρω στους 1.488 υποψήφιους και στα Λατινικά 249, με βάση στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Αύριο Τρίτη, 24 Ιουνίου, θα διεξαχθούν τα εξεταζόμενα μαθήματα: Λογιστική, Σχεδιασμός και Τεχνολογία, Γερμανικά, Τεχνολογία Τεχνικών Σχολών (Θεωρητική Κατεύθυνση).

Στην Λογιστική αναμένεται να παρακαθίσουν γύρω στους 597 υποψήφιους και στον Σχεδιασμό και Τεχνολογία 461, με βάση στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Την Τετάρτη, 25 Ιουνίου,  θα διεξαχθούν τα εξεταζόμενα μαθήματα: Ελεύθερο – Προοπτικό Σχέδιο, Τουρκικά, Φυσική 4ωρο Τεχνικών Σχολών.

Στο Ελεύθερο – Προοπτικό Σχέδιο αναμένεται να παρακαθίσουν γύρω στους 183 υποψήφιους, με βάση στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Παιδείας, Αθλητισμού και Νεολαίας.

Στην τελευταία ημέρα των Παγκύπριων Εξετάσεων Πρόσβασης, την Πέμπτη, 26 Ιουνίου, θα διεξαχθεί το εξεταζόμενο μάθημα των Μαθηματικών Κοινού Κορμού, στο οποίο αναμένεται να παρακαθίσουν γύρω στους 1.944 υποψήφιους.

Δειτε Επισης

Το Λονδίνο δεν θέλει να εμπλακεί στον πόλεμο-Τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα σε Τραμπ και Στάρμερ
Κ. Μητσοτάκης: Πλοία του Πολεμικού Ναυτικού έξω από τη Λιβύη για μετανάστες, δεν θα κάνουν κουμάντο οι διακινητές
Επιστολή Χαμενεΐ σε Πούτιν για περισσότερη υποστήριξη-Στη Μόσχα για διαβουλέυσεις ο Ιρανός ΥΠΕΞ
Πρώτη επίσκεψη Γιοχάνες Χαν στην Κύπρο-Σκοπός να αφουγκραστεί τους συνομιλητές του
Αυξάνονται οι ανησυχίες των αεροπορικών εταιρειών για τις πτήσεις στη Μ. Ανατολή λόγω παρεμβολών στα GPS
Αναλυτικά οι ψήφοι που έλαβαν τα μέλη της Κεντρικής Επιτροπής του ΑΚΕΛ
Μειωμένη παροχή νερού σε Λάρνακα, Λευκωσία και Αμμόχωστο λόγω διακοπής Μονάδας Αφαλάτωσης
Πολύ κατώτερο των προσδοκιών το e-kalathi για τον Κυπριακό Σύνδεσμο Καταναλωτών
ΒΙΝΤΕΟ: H στιγμή που ιρανικός πύραυλος χτυπά σταθμό παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας στο Ισραήλ
Εικοσιτετράωρη απεργία στο Κέντρο ΑμεΑ Άγιος Λάζαρος στη Λάρνακα για την ΑΤΑ