Κατακραυγή στην Τουρκία για τις πολυτελείς διακοπές του υπουργού Τουρισμού στην Ελλάδα

Ο υπουργός Πολιτισμού και Τουρισμού της Τουρκίας Μεχμέτ Νουρί Ερσόι εθεάθη να κάνει διακοπές πάνω σε πολυτελέστατο σκάφος και μάλιστα στην Ελλάδα, γεγονός που προκαλεί οργή στην Τουρκία.

Φωτογραφίες που δημοσίευσε ειδησεογραφικός ιστότοπος δείχνουν τον Ερσόι πάνω σε superyacht αγκυροβολημένο στη μαρίνα της Ζέας.

Το γιοτ, που φέρεται να ανήκει στη τουριστική εταιρεία, διαθέτει τζακούζι, πισίνα και ισχυρές μηχανές που αναπτύσσουν ταχύτητα έως και 34 κόμβους. Φέρεται μάλιστα να κοστίζει έως και 120.000 ευρώ την εβδομάδα αν επιθυμεί να το νοικιάσει κανείς.

ersoy_2

ersoy_1

Ο υπουργός επιβεβαίωσε ότι βρισκόταν στο γιοτ για να δώσει συνέντευξη στον αρθρογράφο Αχμέτ Χακάν (είναι δεξιά στη φωτογραφία, αριστερά ο υπουργός), αλλά κατά τους επικριτές του το ταξίδι μοιάζει περισσότερο με διακοπές παρά με επαγγελματική υποχρέωση.

Οι διακοπές του Εσρόι προκαλούν οργή, αναφέρει το Turkish Minute, «σε μια εποχή που ο τουρκικός τουριστικός τομέας βρίσκεται σε δυσχερή θέση».

Ακόμη και μέλη του κυβερνώντος Κόμματος Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP) εξέφρασαν τη δυσφορία τους. «Με έναν πόλεμο στα σύνορά μας, τη συνεχιζόμενη σφαγή στη Γάζα και μια τουριστική βιομηχανία που παλεύει, για να μην αναφέρουμε το υψηλό κόστος ζωής, είναι βαθιά ενοχλητικό να βλέπουμε φωτογραφίες υπουργών να κάνουν διακοπές σε πολυτελή γιοτ στα ελληνικά νησιά», έγραψε βετεράνο στέλεχος του AKP.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Τραγωδία στην Πάτρα... Νεκρή γυναίκα που παρασύρθηκε από νταλίκα
Τον βρήκε μεθυσμένο στο σπίτι, τον έδεσε και τον σκότωσε-Εξιχνιάστηκε δολοφονία στην Ελλάδα από 2024
Νέα στοιχεία για τις ευθύνες των αστυνομικών στη δολοφονία της Κυριακής Γρίβα-«Βγήκαμε στο μπαλκόνι»
Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τη δολοφονία του Πολωνού καθηγητή-Η στιγμή που ο δράστης πηγαίνει στη Porsche
ΒΙΝΤΕΟ: Ελληνίδα πλήρωσε 17,5 ευρώ τη χωριάτικη σαλάτα στην Πάρο, της χρέωσαν ξεχωριστά το λάδι
Η Ειρήνη Μουρτζούκου δέχτηκε επίθεση από συγκρατούμενές της στις φυλακές Κορυδαλλού
Προσφεύγουν στη Δικαιοσύνη οι τραυματίες από το τροχαίο στο Κολωνάκι-«Εγκληματική ανευθυνότητα»
Οι συνομιλίες που αποκάλυψαν τους ναρκέμπορους αστυνομικούς-Τα κέρδη μαμούθ και οι δουλειές του αρχηγού
«Πάσχει από διπολική διαταραχή, αλλά είχε αντίληψη ότι τη σκότωνε» κατέθεσε ο ψυχίατρος του δολοφόνου της Κυριακής Γρίβα
Χειροπέδες σε αστυνομικούς για εμπόριο ναρκωτικών στην Ελλάδα-Έπαιρναν κατασχεμένες ουσίες και τις πωλούσαν σε χρήστες