Νεκρή 52χρονη μετά από τροχαίο στη Λάρισα-Εκτοξεύτηκε από μηχανή μετά από σύγκρουση με όχημα

Τροχαίο δυστύχημα με μια γυναίκα 52 ετών να χάνει τη ζωή της σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής στη Λάρισα.

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη λεωφόρο Καραμανλή όταν μηχανή μεγάλου κυβισμού στην οποία επέβαινε ένας 42χρονος και μία 52χρονη προσέκρουσε σε προπορευόμενο όχημα στο ύψος του κυκλικού κόμβου του Αγίου Γεωργίου.

Λόγω της σφοδρότητας της σύγκρουσης οι δύο αναβάτες εκτινάχθηκαν από τη μηχανή με την άτυχη γυναίκα να καταλήγει σε παρμπριζ οχήματος και να βρίσκει τραγικό θάνατο.

Όπως αναφέρει το onlarissa.gr, ο 42χρονος αναβάτης της μηχανής τραυματίστηκε σοβαρά και νοσηλεύεται στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Δειτε Επισης

Από πνιγμό ο θάνατος της τρίχρονης στο Παλαιό Φάληρο-Δεν υπάρχουν ίχνη εγκληματικής ενέργειας
Πυρκαγιά κοντά στην Πολυτεχνειούπολη στην Ελλάδα-Εστάλη προειδοποίηση από το 112 (pics)
Παρατηρούνται αναζωπυρώσεις στη Λεμεσό, στο σημείο δυνάμεις πυρόσβεσης-Ετοιμάζεται η έκθεση γεγονότων
«Η Ευρώπη υποχώρησε για να διασωθεί»-Γιατί συμφώνησε με τον Τραμπ δασμούς 15%
Κατοχύρωση επαγγέλματος ζητούν οι μεταφορείς Skip-Καταγγέλλουν κλείσιμο μονάδας ανακύκλωσης για απόβλητα (pics)
Συγκινητική εικόνα με τη διάσωση ηλικιωμένου που περικυκλώθηκε από τις φλόγες-«Ο παππούς που έγινε παππούς μας…»
Δήμος Αμοργού για τη συμπλοκή στο πανηγύρι: Τέτοιες συμπεριφορές δεν έχουν θέση στον πολιτισμό του νησιού
Καταγράφηκαν ζημιές σε 15 κοινότητες-Ξεπέρασαν τις 200 οι κατοικίες, πάνω από 100 οχήματα
Προκλητικός ο δολοφόνος της Κυριακής Γρίβα στην απολογία του-«Μακάρι να ήμουν εγώ στη θέση της»
ΒΙΝΤΕΟ: Τρόμος σε αγορά τροφίμων στην Μπανγκόκ-Ένοπλος άνοιξε πυρ και σκότωσε πέντε ανθρώπους