ΒΙΝΤΕΟ: «Αννίτα το όνομα σου φωτιά. Μια Πρόεδρος που αλλάζει καρδιά-To τραγούδι για την Πρόεδρο της Βουλής

«Αννίτα το όνομα σου φωτιά. Μια Πρόεδρος που αλλάζει καρδιά. Με σθένος και λόγο. Με αλήθεια βαθιά Είσαι ελπίδα για κάθε γενιά», είναι το ρεφρέν ενός τραγουδιού που γράφτηκε συγκεκριμένα για την Πρόεδρο της Βουλής, Αννίτα Δημητρίου.

Το τραγούδι έγραψε και ερμήνευσε η Νεκταρία Τηλεμάχου, η οποία ανέφερε πως, «στη λάμψη του ονόματος σου, Αννίτα μου, η αυγή συναντά τη δύναμη της ψυχής σου. Είσαι ένας όμορφος άνθρωπος που χτίζει γέφυρες με τη σοφία, το πάθος και την αγάπη του, δείχνοντας σε κάθε γενιά πως η αλήθεια και το θάρρος είναι τα θεμέλια μιας νέας εποχής.

Αυτό το τραγούδι είναι ένας ύμνος στη μοναδικότητα σου, στην πρόεδρο του κόμματος μας και της βουλής, που μιλάει με την καρδιά της και φωτίζει τον δρόμο για όσους ονειρεύονται έναν κόσμο καλύτερο. Συνέχισε σταματάς .

Με τη δύναμη της φωνής σου, τις πράξεις σου και την αφοσίωση σου, γίνεσαι η φλόγα που ζεσταίνει τις καρδιές και η πυξίδα που οδηγεί προς το φως. Σε κάθε σου βήμα, σε κάθε σου λόγο, γίνεσαι πηγή ελπίδας και παρηγοριάς. Εσύ δεν αντιπροσωπεύεις μόνο την αλλαγή ,εσύ είσαι η αλλαγή!!!

Με βαθιά εκτίμηση, θαυμασμό και αληθινή ευγνωμοσύνη Νεκταρία Τηλεμάχου Ένας μικρός φόρος τιμής στη δύναμη και την έμπνευση που μας χαρίζεις».

Δειτε Επισης

Σαφές μήνυμα βρετανών βουλευτών για δίκαιη και βιώσιμη λύση του Κυπριακού
Επανήλθε ο ΔΗΣΥ κατηγορώντας ΑΚΕΛ και Χαραλαμπίδου για υποκρισία-«Οι πολίτες ζητούν απαντήσεις, όχι λάσπη»
Επίσκεψη Ολγκίν στη νεκρή ζώνη στην περιοχή Λεύκας
Ειδοποίηση να παραδοθεί για έκτιση της ποινής από Δικαστήριο της Τουρκίας στον Λεβέντ
Ταυτόχρονη αντεπίθεση ΑΚΕΛ και Ειρήνης-Κατηγορεί Αγγελίδη για αλαζονεία, «μαζί μας συνωμότησε και το ΕΔΑΔ»
Συνεχίζει το παραλήρημα ο Τατάρ-«Ο Αναστασιάδης είπε στον Τσαβούσογλου για λύση δύο κρατών»
Δεν κοπάζουν οι πολιτικές αντιδράσεις στον απόηχο των δηλώσεων Αγγελίδη-Έντονη κριτική και πυρά από βουλευτές
Πυρά ΔΗΚΟ σε Φειδία-«Χαμογελούσε συγκαταβατικά, δίνοντας βήμα στην προσωποποίηση της τουρκικής προπαγάνδας»
Ιστορική χαρακτήρισε την επίσκεψη Αούν ο Πρόεδρος-Στο επίκεντρο διμερείς σχέσεις και εξελίξεις στη Μ. Ανατολή
Βούληση για ενίσχυση διμερούς συνεργασίας εξέφρασε ο Πρόεδρος στον Αούν-Τον προσκάλεσε στη Διάσκεψη Ηγετών