Σάλος με βίντεο αστυνομικών να κάνουν σεξ σε περιπολικό την ώρα που τα μέτρα λόγω πολέμου είναι... δρακόντεια

Την ώρα που η Αστυνομία και ο πολιτικός της προϊστάμενος, Μάριος Χαρτσιώτης, αναφέρουν πως η κυπριακή Αστυνομία βρίσκεται επί ποδός και λαμβάνονται αυξημένα μέτρα ενόψει των εξελίξεων στην Μέση Ανατολή, ένα βίντεο που αποστέλνεται από κινητό σε κινητό, εκθέτει το Σώμα... Ασφαλείας.

Σε βίντεο που κατέγραψε πολίτης, στη Λάρνακα, και το οποίο έχει αλλοιωθεί για ευνόητους λόγους, φαίνονται δύο αστυνομικοί να επιδίδονται σε ερωτικές περιπτύξεις σε περιπολικό, που στάθμευσαν σε ανοιχτό χώρο της πόλης.

Τα μέλη της Δύναμης, ούτε καν σκέφτηκαν πως βρίσκονταν σε δημόσια θέα, υπό το φως της ημέρας και άρχισαν να ερωτοτροπούν, με τον πολίτη να τους καταγράφει σε βίντεο, το οποίο κάνει το γύρο του διαδικτύου.

Δειτε Επισης

Έκρηξη βόμβας σε όχημα 74χρονου, επηρεάστηκαν άλλα δύο αυτοκίνητα-Εντοπίστηκε δοχείο με εύφλεκτη ύλη
Θετικό βήμα μεν, ελλιπές δε το κουμπί πανικού-«Για ένα θύμα που κινδυνεύει, κάθε δευτερόλεπτο μετρά»
Αντίποινα ψευδοκράτους για σφετεριστές; Κατηγορούν τους πέντε Ε/κ για κατασκοπία, τους συνδέουν με κατασκευαστικές εταιρείας
Δημοσιεύει βίντεο το ΔΡΑΣΙΣ από την παρέμβαση ΜΜΑδίτη για μη κάψιμο σημαίας του ψευδοκράτους-Αντίδραση από ΕΛΑΜ
Προφυλάκισαν τους πέντε Ε/κ που συνελήφθησαν στα κατεχόμενα-Τι τους καταλογίζει το ψευδοκράτος
Τρία πρόσωπα μπούκαρα σε οικία στη Λευκωσία και επιτέθηκαν σε 33χρονο με μαχαίρι
Συνέλαβε πέντε Ελληνοκύπριους το ψευδοκράτους, τους καταλογίζουν «κατασκοπία»-Πρόσφυγες που επισκέφτηκαν το Τρίκωμο
Ανάγκη για νομοθετικές ρυθμίσεις ανέδειξε το σκάνδαλο ΤΑΚΑΤΑ-Εισηγήσεις Ερευνητικής σε τρεις πυλώνες
Καταγγελίες για χημικά και δακρυγόνα στην αντικατοχική στο οδόφραγμα Αγίου Δομετίου-«Οι αστυνομικοί μας είπαν ήταν πολιτική εντολή»
Έντονη αντίδραση ΕΛΑΜ για την άγρια συμπλοκή στη Λευκωσία-«Αυξάνεται καθημερινά το αίσθημα ανασφάλειας»