Εκτροπή τριάντα πτήσεων προς τα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου-Διαχειρίσιμη η κατάσταση

Δεκάδες είναι οι πτήσεις εκτράπησαν μέχρι στιγμής προς την Κύπρο, μετά την επίθεση του Ισραήλ στο Ιράν, με την κατάσταση να χαρακτηρίζεται τη δεδομένη στιγμή ως πλήρως διαχειρίσιμη από τις αρμόδιες υπηρεσίες.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΛΕΠΤΟ ΠΡΟΣ ΛΕΠΤΟ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Σύμφωνα με αρμόδια πηγή, μέχρι στιγμής έχουν εκτραπεί τριάντα πτήσεις που θα προσγειώνονταν στο Ισραήλ, στην Κύπρο, χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, ωστόσο τα αεροδρόμια βρίσκονται συνεχώς σε εγρήγορση για να αποτραπούν οποιαδήποτε προβλήματα.

Οι πτήσεις, όπως ανέφερε αρμόδια πηγή, αυξάνονται συνεχώς, ενώ όπως εξήγησε, δεν παρατηρούνται ιδιαίτερα προβλήματα λόγω της αυξημένης κινητικότητας που επικρατεί στους δύο χώρους.

Την ίδια ώρα, έχουν ακυρωθεί πτήσεις από και προς το Ισραήλ, τόσο από το αεροδρόμιο Λάρνακας, όσο κι από το αεροδρόμιο Πάφου, οι οποίες έφθαναν είτε από την Ευρώπη, είτε από άλλες ηπείρους.

Οι επιβάτες των αεροσκαφών αποβιβάστηκαν και βρίσκονται στις αίθουσες των αεροδρομίων Λάρνακας και Πάφου, ενώ αρκετοί μεταφέρθηκαν σε ξενοδοχεία.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η διαχειρίστρια εταιρεία των αεροδρομίων κατάφερε να ικανοποιήσει όλα τα αιτήματα για εκτροπές πτήσεων ενώ για καλύτερη διαχείριση της συγκεκριμένης κατάστασης, έχει ενεργοποιηθεί το Κέντρο Κρίσεων που υπάρχει στο αεροδρόμιο Λάρνακας.

Σημειώνεται ότι οι υπόλοιπες πτήσεις από και προς τα δύο αεροδρόμια της Κύπρου συνεχίζονται κανονικά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ: Αυξημένα μέτρα σε αεροδρόμια, λιμάνια και πρεσβείες μετά το χτύπημα του Ισραήλ-Σε εγρήγορση οι Αρχές

Δειτε Επισης

Έρχεται σταδιακή άνοδος της θερμοκρασίας από Δευτέρας-Στους 39 βαθμούς ο υδράργυρος σήμερα
Τα συνεχόμενα λάθη του Φειδία και οι συνέπειες της ψήφου-«Τολμηρή η κίνηση της συνέντευξη Τατάρ αλλά...»
Απαντά για τη διαμαρτυρία στο Στρόβολο το Τμήμα Πολεοδομίας-«Η είσοδος έχει ακυρωθεί βάσει σχεδιασμού»
Εξελίξεις τις επόμενες ημέρες για την έφεση Τυχικού-Αρχίζει η διαδικασία στο Οικουμενικό Πατριαρχείο
Εκδήλωση διαμαρτυρίας κατοίκων Αγίας Θεοδώρας και Αγίας Θεοδοσίας στο Στρόβολο
Τέλεσε το μνημόσυνο της μητέρας του ο Τυχικός-Την ερχόμενη εβδομάδα το θέμα στο Πατριαρχείο (pics)
Αίθριος ο καιρός, στους 37 βαθμούς Κελσίου η θερμοκρασία-Ανεβαίνει τις επόμενες ημέρες ο υδράργυρος
Εισήγηση ΣΠΟΛΜΗΚ προς ΥΠΕΣ για απευθείας έκδοση άδειας οικοδομής με πολεοδομική άδεια
Το Υπουργείο Υγείας προκήρυξε το Σχέδιο Κρατικών Ενισχύσεων Ήσσονος 2025
Απαγόρευση από 1η Σεπτεμβρίου ουσίας σε βερνίκια νυχιών, καλλυντικά