Το Κόμμα για τα Ζώα εκφράζει διαφωνία με πολιτική Κυβέρνησης για πυροτεχνήματα-Στηρίζει μόνο τα αθόρυβα

Τη διαφωνία του με την πολιτική της Kυβέρνησης για τα πυροτεχνήματα εκφράζει σε ανακοίνωσή του το Κόμμα για τα Ζώα Κύπρου, σημειώνοντας ότι στηρίζει μόνο τη χρήση αθόρυβων πυροτεχνημάτων και ότι οι προτάσεις που υπέβαλε στην Kυβέρνηση δεν λήφθηκαν υπόψη.

«Δυστυχώς" βλέπουμε από το νομοσχέδιο το οποίο ενέκρινε το Υπουργικό Συμβούλιο και μάλιστα το θεωρεί ως μία αυστηρόποιημένη νομοθεσία ότι "στην τελική κανένας ούτε έλαβε υπόψη αλλά φαίνεται ούτε και διάβασε τη σημασία της δικής μας πρότασης», αναφέρει το Κόμμα, σημειώνοντας ότι η αύξηση ποινών και ο διορισμός επιθεωρητών δε θα φέρουν ανακούφιση από τον θόρυβο των πυροτεχνημάτων. 

«Αντιλαμβανόμαστε ίσως τα οικονομικά συμφέροντα, όμως θεωρούμε ότι εάν και εφόσον αλλάξει νοοτροπία η Κυβέρνηση και επιτρέψει τη χρήση πυροτεχνημάτων, αλλά μόνο αθόρυβα, τότε ίσως να μην υπάρξει το οποιοδήποτε κόστος για κανέναν», προσθέτει.

Πηγή: ΚΥΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Ολοκλήρωσαν τη φοίτηση στο ΕΣΦΕ και επιστρέφουν στο σχολείο τέσσερα παιδιά-«Ενθαρρυντικά αποτελέσματα»
Ασφαλείς οι ασθενείς και συνοδοί τους που βρίσκονται στο Ισραήλ-Συνεχής επικοινωνία Δαμιανού με πρεσβεία
Αναμένεται απότομη αύξηση τιμών καυσίμων τις επόμενες μέρες λόγω της επίθεσης του Ισραήλ
Οι καταστηματάρχες επιμένουν σε εφαρμογή της απόφασης για άνοιγμα Μακαρίου
Σε πλήρη εγρήγορση οι υπηρεσίες για την εκτροπή πτήσεων-Αποβιβάστηκαν 2.427 από τα αεροπλάνα
Διαχειρίσιμη η κατάσταση με την ύδρευση στην Πάφο-«Δύσκολη κατάσταση για άρδευση»
Συνωστισμός αεροσκαφών στο αεροδρόμιο Λάρνακας από τις μαζικές εκτροπές πτήσεων προς το Ισραήλ (vid&pics)
Σε 15 ξενοδοχεία της Πάφου επιβάτες πτήσεων που έχουν εκτραπεί λόγω της επίθεσης του Ισραήλ
Εκτροπή 32 αεροσκαφών στα αεροδρόμια Λάρνακας και Πάφου-Ακυρώθηκαν 15 πτήσεις
Συστάσεις Υπoυργείου Εξωτερικών προς Κύπριους πολίτες λόγω της κατάστασης στη Μέση Ανατολή