Σοκαριστικές εικόνες από τον ξενώνα γιατρών που έπεσε το αεροπλάνο της Air India

Την απόλυτη καταστροφή μετά τη συντριβή του αεροπλάνου της Air Indiaεπάνω σε φοιτητική εστία ιατρικής σχολής στην Αχμενταμπάντ καταγράφουν φωτογραφίες που προκαλούν σοκ.

Η πτήση AI 171 της Air India με 242 επιβαίνοντες συνετρίβη σε κατοικημένη περιοχή, λίγο μετά την απογείωση του αεροπλάνου από το αεροδρόμιο της Αχμενταμπάντ με προορισμό το Λονδίνο, πέφτοντας επάνω σε ξενώνα γιατρών.

Μεταξύ των 242 επιβαινόντων, οι 217 ήταν ενήλικες και οι 11 παιδιά, δήλωσε μια πηγή στο Reuters. Από αυτούς, 169 ήταν Ινδοί υπήκοοι, 53 ήταν Βρετανοί, επτά Πορτογάλοι και ένας Καναδός, ανέφερε η Air India. Μέχρι στιγμής, σύμφωνα με επικεφαλής της αστυνομίας που μίλησε στο Associated Press, ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται σε πάνω από 100, ενώ δεν υπάρχουν επιζώντες.

Ινδία: Φωτογραφίες από τη συντριβή του αεροπλάνου στον ξενώνα γιατρών

Στις φωτογραφίες που δημοσιεύει το Sky News, καθώς και το ιατρικό σωματείο FAIMA στο X, αποτυπώνεται το μέγεθος της καταστροφής στον ξενώνα γιατρών.

air-india-sintrivi-aeroplano-toixo-tripa.jpg

Όπως μπορεί να δει κανείς, τμήματα της ατράκτου του αεροπλάνου είναι σφηνωμένα στον ξενώνα, ενώ άνθρωποι στέκονται κοντά σε έναν γκρεμισμένο τοίχο και παρακολουθούν με τρόμο.

air-india-sintrivi-aeroplano-toixos.jpg

Το ιατρικό σωματείο FAIMA δημοσίευσε κάποιες από τις φωτογραφίες αυτές και ανέφερε σε ανάρτησή του στο Χ:

«Είμαστε βαθιά σοκαρισμένοι με την είδηση της συντριβής της πτήσης AI στην Αχμενταμπάντ. Η κατάσταση έγινε ακόμη πιο τρομακτική όταν μάθαμε ότι το αεροπλάνο συνετρίβη πάνω στη φοιτητική εστία της BJMC και πολλοί φοιτητές ιατρικής τραυματίστηκαν! Παρακολουθούμε στενά την κατάσταση και είμαστε έτοιμοι να βοηθήσουμε με κάθε τρόπο.»

air-india-sintrivi-aeroplano-xenonas-estiatorio.jpg

air-india-sintrivi-aeroplano-staxtes.jpg

air-india-atraktos-toixos-sintrivi-aeroplanou.jpg

Συγκλονιστική μαρτυρία μητέρας φοιτητή

«Ο γιος μου είχε πάει στη φοιτητική εστία για μεσημεριανό διάλειμμα, όταν συνετρίβη το αεροπλάνο. Είναι σώος και μίλησα μαζί του. Πήδηξε από τον δεύτερο όροφο και υπέστη κάποιους τραυματισμούς», περιέγραψε στο ινδικό δίκτυο ANI η μητέρα ενός από τους φοιτητές ιατρικής που βρίσκονταν στο χώρο κατά τη συντριβή.

Πηγή: iefimerida.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Χαμάς απάντησε θετικά στην πρόταση ΗΠΑ για κατάπαυση του πυρός 60 ημερών, με ανταλλαγή ομήρων
ΒΙΝΤΕΟ: Η στιγμή που αστυνομικοί στη Γαλλία σκίζουν με μαχαίρια φουσκωτή βάρκα με μετανάστες
Nordic Monitor: Η Τουρκία έστησε δίκτυο κατασκοπείας στην Ευρώπη με κονδύλια της ΕΕ
ΒΙΝΤΕΟ: Βρέθηκε πεντάχρονος στην έρημο στην Αριζόντα-Είχε χαθεί μαζί με τον σκύλο του
Ευρωπαϊκές υπηρεσίες πληροφοριών αποκαλύπτουν εκτεταμένη χρήση χημικών όπλων από τη Ρωσία στην Ουκρανία
Οκτώ χρόνια φυλάκιση για Ιμάμογλου ζητά η εισαγγελία για το πλαστό δίπλωμα
Παραπληροφόρηση πως «Τα παιδιά της Φωτιάς» ανέλαβαν την ευθύνη των πυρκαγιών, υποστηρίζουν οι Τούρκοι
ΒΙΝΤΕΟ: Ισχυρή έκρηξη σε βενζινάδικο στη Ρώμη-Αναφορές για δεκάδες τραυματίες
Ο Τραμπ αναμένει ότι η Χαμάς θα απαντήσει εντός 24 ωρών για πρόταση εκεχειρίας
Ο Τραμπ θα αρχίσει να ενημερώνει τους εμπορικούς εταίρους του για τους δασμούς